JSport.roJSport.ro
foto: prosport

Mihai Georgescu este noul director al centrului de copii și juniori al CFR Cluj. Prin această decizie, clujenii au dat o adevărată lovitură. S-au întărit cu unul dintre cei mai valoroși tehnicieni ai țării la acest capitol.

Antrenorul conduce în prezent școala de fotbal „Viitorul Mihai Georgescu” din Cluj, dar în zilele următoare va prelua conducerea întregului sector juvenil al CFR-ului. Gruparea ardeleană va oficializa în curând această mutare.

După numeroase transferuri realizate pentru echipa mare, clujenii vor să-și dezvolte și acest compartiment cu cel mai bun specialist de pe piață. Portofoliul lui Mihai Georgescu este impresionant. Profesorul originar din Pitești a descoperit și promovat nume importante în fotbalul românesc, în diverse generații. Costel Gâlcă, Jean Barbu, Lucian Marinescu, Vasile Maftei, Răzvan Raț, Marius Bilașco, Vlad Chiricheș, Alexandru Maxim sau Mihai Răduț reprezintă doar o parte dintre jucătorii care au fost crescuți de Georgescu.

Antrenorul și-a început cariera în acest domeniu în orașul său natal, alături de regretatul Nicolae Dobrin. Peste ani, cu rezultate extrem de notabile în spate, Georgescu s-a mutat la Cluj, unde a condus cu succes centrul de copii și juniori al Universității Cluj și „Școala Ardealul”.

Vom reveni cu amănunte.

Joma - JSport.roJSport.ro

2 COMENTARII

  1. au dat o lovitura!!! pacaliciul asta de 15 de ani nu a mai descoperit nimic! scoala lui de fotbal e ciuca batailor in liga a 4-a.. aici la Cluj a fost platit degeaba! pacaliciule de ziarist chiar asa???? o lovitura? nu sunt mai multe doar una?

  2. Esti cam prostut amice, jucatorii ies pe generatii,nu ca legumele. A mai scos cineva jucatori precum PROFESORUL GEORGESCU in ultimii ani in fotbalul romanesc? Aaaaaaaaaa, NU?! Nu mai vin copiii la fotbal cum veneau pe vremuri, e mai greu acum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.