JSport.roJSport.ro

panagopoulosUniversitatea Cluj a reuşit, cel puţin deocamdată, să scape de falimentul care îi ameninţa existenţa, însă foştii jucători continuă să câştige procesele intentate clubului pentru neplata salariilor restante.

Ultimul pe această listă este portarul Leonidas Panagopoulos, cel care a obţinut, în primă instanţă, plata a 32.500 de euro. Goalkeeper-ul grec a fost adus pentru a-i face concurenţă lui Robert Veselovsky în vara lui 2014, însă acesta avea să fie, mai degrabă, rezerva portarului slovac.

Panagopoulos a apărat în doar nouă meciuri din cele 41 „bifate” de Universitatea Cluj în sezonul care avea să se încheie atât cu o finală de Cupă a României, cât şi cu retrogradarea în Liga a II-a. Din cele nouă partide, şapte au fost în Liga I şi două în Cupa României, fostul portar al echipei Săgeata Năvodari plecând de la Cluj la finalul acelui sezon.

Astfel, după aproape un an de la despărţirea de Universitatea, grecul şi-a câştigat drepturile salariale în instanţă, Panagopoulos urmând să-şi primească banii, însă, doar în cazul în care investitorii italieni vor prelua clubul. Viitorul echipei ar trebui să se decidă în următoarele zile, oamenii de afaceri de la Nilor Group amânând să dea, până acum, un răspuns final conducerii de la Bucureşti a Universităţii.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.