JSport.roJSport.ro
foto: facebook/Peluza Sepcile Rosii
foto: facebook/Peluza Sepcile Rosii

“Solidaritate prin sport”, evenimentul caritabil organizat de Peluza „Şepcile Roşii” duminică, la Sala Sporturilor „Horia Demian”, a fost un adevărat succes.

Cei aproximativ 200 de suporteri prezenţi la sala clujeană au intrat pe baza unei donaţii, iar mulţi dintre ei au venit şi cu haine sau jucării care urmează să le facă sărbătorile mai frumoase unor familii nevoiaşe. Din contribuţiile fanilor s-a strâns suma de 4.600 de lei, cu aceşti bani fiind cumpărate diverse alimente care urmează să fie împărţite până la Crăciun.

„Mulţumim tuturor celor care au răspuns iniţiativei noastre din acest weekend, inclusiv fraţilor noştri de la Dinamo care ne-au fost din nou alături. La turneul de duminică, pe lângă alimentele, jucăriile şi hainele donate, s-a adunat suma de 4 600 lei. Din aceştia s-au cumpărat 100 de pachete cu alimente care urmează să fie oferite unor familii nevoiase. Am demonstrat încă o dată că ’U’ nu este doar o echipă. ’U’ Cluj este simbolul unor inimi româneşti!”, este anunţul Peluzei „Şepcile Roşii”.

FOTO şi VIDEO de la evenimentul caritabil de duminică puteţi găsi AICI.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.