JSport.roJSport.ro

Universitatea Cluj a pierdut primul meci amical al iernii, 1-5 cu Ripensia Timişoara.

Fără majoritatea jucătorilor importanţi, “studenţii” au făcut o figură frumoasă în Banat timp de 70 de minute, iar la 1-2 au ratat şi un penalty.

Antrenorul Adrian Falub a decis să mizeze mai mult pe jucătorii de la echipa a doua, Albuţ, Onicaş şi Micaş fiind cei care au încercat să aducă un plus de calitate în echipa de start.

Într-o primă repriză deloc rea a clujenilor, bănăţenii au deschis scorul după opt minute, prin Bădăuţă. În minutul 17, Haţiegan a restabilit egalitatea printr-o lovitură liberă, iar Onicaş a trecut pe lângă 2-1 la jumătatea primei reprize. Un penalty obţinut de bănăţeni şi transformat de Mediop a dus-o pe Ripensia în avantaj, iar la pauză ocupanta locului 11 din Liga a II-a avea avantaj minim.

Autorul golului clujean, Haţiegan, a ratat şansa egalării în minutul 60, atunci când a irosit o lovitură de la 11 metri, iar pe fondul schimbărilor lui Falub, care a trimis alţi jucători tineri pe teren, gazdele s-au detaşat. Mediop, cu o dublă, şi Golda au mai înscris în ultimele 10 minute, iar Ripensia s-a impus cu 5-1.

Adevăratul test al clujenilor va fi mâine, cu Poli Timişoara, într-un joc în care sunt aşteptaţi şi aproximativ 200 de suporteri “U”-işti.

Ripensia: Rădulescu – Popa, Bocșan, Apro, Toma – Zurbagiu, Manecan, Dumiter, Țugui – Mediop, Bădăuță. Antrenor: Paul Codrea

„U” Cluj : Albuț – Chiș, Onicaș, Telcean, Potcoavă – Micaș, Văsălie, Cobârzan – Hațiegan, Salcău, Forna. Antrenor: Adrian Falub

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.