JSport.roJSport.ro

Academia FC „U” Cluj Luceafărul a debutat cu o victorie la turneul final al Trofeului Gheorghe Ola, ce se dispută la Reşiţa, astăzi şi mâine.

Grupa 2008, pregătită de Cosmin Crăciun, s-a impus cu 2-1 în faţa celor de la ACS Ilie Oană, bucureştenii pierzând, apoi, la „masa verde” din cauza lipsei paşapoartelor (!) şi a copiilor certificatelor de naştere.

În celălalt meci al dimineţii în grupa semifinală A, Csikszereda Miercurea Ciuc s-a impus categoric, 8-2, cu gazdele de la CSM Şcolar Reşiţa, iar după-amiază va avea loc jocul care va stabili, foarte probabil, prima finalistă a Trofeului Gheorghe Ola. Clujenii şi harghitenii se vor întâlni de la ora 15:00, ultimele două partide ale grupei fiind programate miercuri dimineaţă.

Echipa care va încheia pe locul 1 în grupă va juca finala mare, iar ocupantele poziţiilor secunde din cele două grupe se vor duela în finala mică.

UPDATE

FC “U” Cluj Luceafărul Cluj a câştigat categoric cel mai greu meci al grupei A, 4-1 cu Csikszereda Miercurea Ciuc şi, foarte probabil, mâine dimineaţă va obţine calificarea în finală. Clujenii se află pe locul 1 în clasament şi vor juca ultimul meci împotriva gazdelor de la CSM Şcolar Reşiţa, echipă care a primit opt goluri de la Miercurea Ciuc. Meciul care ar putea s-o ducă direct în finală pe Luceafărul va avea loc de la ora 09:00.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.