JSport.roJSport.ro

IMG_7780Finalul sezonului intern la nivel de juniori va fi consemnat printr-un mega turneu organizat la Cluj-Napoca, în weekendul viitor.

Luceafărul Cluj şi Enjoy Sport’s Agency şi-au dat mâna pentru a găzdui prima ediţie a “Luceafărul Football Festival”, competiţie la care s-au înscris peste 100 de echipe din toată ţara, dar şi din Republica Moldova, la cele şapte categorii de vârstă existente. Astfel, de la grupa 2004 şi până la copiii născuţi în 2010 echipele vor încerca să se lupte pentru un loc cât mai bun la acest turneu, din judeţul Cluj fiind înscrise 10 cluburi, cel mai multe din Cluj-Napoca, majoritatea având şi câte două echipe la o categorie de vârstă.

Pe lângă Luceafărul, CFR, Sporting sau Luceafărul 2010, la competiţia din capitala Transilvaniei vor mai participa Steaua Bucureşti, Sportul Chişinău, Concordia Chiajna, CSM Reşiţa, „Toni Doboş”, Colţea Braşov, Kinder Târgu Mureş sau FK Miercurea Ciuc. Partidele vor avea loc în trei locaţii diferite din Cluj, grupa 2010 la Liceul „Ana Aslan”, grupele 2008 şi 2009 la baza „Farmec”, în timp ce restul echipelor se vor întrece la baza „Unirea”, şi se vor desfăşura de vineri până duminică.

Printre facilităţile anunţate de organizatori se numără fructe şi apă pentru toţi copiii pe durata turneului, transportul de la hotel la teren la cererea cluburilor, trei pachete de cazare şi masă de 2, 3 sau 4 stele, dar şi premii în valoare de 5.000 de euro oferite de Joma Sport Shop. La competiţia de la Cluj inclusiv Federaţia Română de Fotbal (FRF) va avea un reprezentant, şeful Departamentului de Copii şi Juniori, Pavel Velcotă, urmând să fie prezent weekendul viitor.

UPDATE

Sâmbătă după-amiază a avut loc tragerea la sorţi a grupelor de la fiecare categorie de vârstă. Mai jos aveţi componenţa acestor grupe, până marţi programul meciurilor urmând să fie definitivat.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.