JSport.roJSport.ro
foto: someseanul.ro

Unirea Dej şi Sănătatea Cluj au terminat la egalitate, 1-1, meciul disputat ieri, în etapa a 19-a a seriei a cincea din Liga a III-a. Ferhaoui şi Bria au marcat pentru cele două echipe, o remiză, însă, care nu ajută pe nimeni.

Finalul partidei a fost marcat de un scandal, la care au participat majoritatea jucătorilor, terminat cu eliminarea antrenorului dejenilor, Gheorghe Barbu.

Acesta ar fi fost înjurat de fundaşul stânga al Sănătăţii, Norbert Denes, iar după sfârşitul jocului tehnicianul Unirii a încercat să ajungă la jucătorul clujenilor, fiind oprit, însă, de oficialii oaspeţilor.

Barbu ne-a spus că a avut doar intenţii bune în acel moment, ba chiar l-a lăudat pe Denes pentru calităţile arătate.

„A fost o fază la final, unde nici măcar nu a venit mingea la mine, că dacă venea şi o prelungeam sau ceva şi el voia să bată repede înţelegeam, dar a venit şi m-a înjurat direct cu neamuri, cu mamă, care nici nu mai trăieşte, cu înjurături din senin. După meci am vrut să mă duc la el şi să-i zic «Copile, vezi că am şi eu o vârstă, am şi vreo 300 de meciuri în Liga I şi aş putea să-ţi fiu şi tată şi profesor» şi poate era mai bine pentru el să am o discuţie cu el, să-l trezesc. Culmea, că e talentat, că de-asta am vrut să mă duc, chiar mi-a plăcut cum a jucat. Nu prea vorbeşte bine româneşte, dar foarte bine, în schimb, a înjurat în româneşte. Dar când să mă duc spre el a sărit Kiss (n.r.-antrenor secund la Sănătatea) cu mâna în gât la mine, normal că am reacţionat şi eu, dar fără loviri, fără nimic şi s-a aplanat totul, însă arbitrul mi-a dat roşu imediat”, a povestit antrenorul dejenilor, pentru CJSport.ro, Gică Barbu menţionând, pe de altă parte, că remiza a fost un rezultat echitabil.

„A fost destul de echilibrat meciul, cu un plus pentru noi în prima repriză, dar a doua controlată de ei, noi terminând benzina, pentru că nu avem o bază de pregătire şi asta se vede”, a mai spus antrenorul dejenilor.

Clujenii s-au arătat nemulţumiţi, în schimb, de egalul înregistrat ieri, însă antrenorul Marius Semeniuc a văzut şi partea bună a acestui punct.

„Îmi pare rău că am pierdut două puncte, dar mă bucur pentru că jocul nostru a mers mai bine, a fost consistent, dar păcat că nu a căzut şi golul doi, pentru că am avut câteva ocazii să închidem jocul. Despre acele incidente, totul a pornit de la o chestie că l-ar fi înjurat un jucător de-al meu pe Barbu, lucrurile s-au calmat cu greu, însă antrenorul Unirii tot timpul parcă a fost deranjat de ceva pe parcursul jocului. Nu i-a convenit mai nimic, avea o stare de nervozitate tot meciul”, a spus şi tehnicianul Sănătăţii, care a încercat, la rândul său, să-l calmeze pe Gheorghe Barbu la final.

În urma acestei remize, „viruşii” au căzut pe locul cinci în clasament, în timp ce dejenii rămân pe locul opt.

Joma - JSport.roJSport.ro

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.