JSport.roJSport.ro

Liga Elitelor, cel mai important campionat rezervat juniorilor, a ajuns la jumătatea sezonului.

În weekend s-a disputat prima etapă din 2018, care a coincis cu ultima rundă a turului, iar la U19 Ardealul Cluj are cinci puncte avans faţă de locul doi.

Trupa lui Călin Moldovan a câştigat cu 3-1 derby-ul jucat cu CSM Râmnicu Vâlcea, iar de acest lucru a profitat CFR Cluj. Feroviarii au făcut scor la Sibiu, 6-0, şi au terminat pe locul secund turul, poziţie care asigură calificarea în semifinalele Ligii Elitelor. Alb-vişiniii au de tras serios pentru acest obiectiv, în tur CFR-iştii pierzând cele trei meciuri jucate împotriva contracandidatelor la primele două poziţii.

La U17, în schimb, Ardealul a profitat de eşecul celor de la UTA la Piteşti şi a egalat la puncte formaţia arădeană, aflată pe locul secund, la patru puncte de liderul CSU Craiova. Viitorul Mihai Georgescu e la un punct în spatele Ardealului, iar în weekend cele două echipe clujene se întâlnesc în meci direct. Partida va fi în Parcul “Iuliu Haţieganu”, sâmbătă, de la ora 14:00, acolo unde Ardealul a obţinut în toamnă calificarea în sferturile Cupei României, după un joc tensionat.

“Ne dorim primele două locuri, dar important e să fim în rândul celor mai bune grupări, în «big four»”, a anunţat Mihai Georgescu înaintea derby-ului din weekend. Ardealul a câştigat cu 2-1 în faţa celor de la SCM Râmnicu Vâlcea etapa trecută, iar Viitorul a învins cu 3-2 Centrul Naţional Mureş.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.