JSport.roJSport.ro

Someşul Dej este ultima echipă cu pretenţii din Liga a IV-a care se va reuni.

Formaţia pregătită de Mircea Bolba va efectua astăzi primul antrenament, de la ora 15:00, iar mâine va juca un meci amical, cu Minerul Ocna Dej.

Echipa patronată de omul de afaceri Vicenţiu Ştir s-a întărit cel mai mult în această iarnă, şapte jucători venind la Someşul, cinci dintre ei făcând parte în trecut de la Unirea Dej. Stephane Ferhaoui, Călin Cristi, Florin Pop, Radu Trif şi Daniel Iepan au jucat la formaţia din Liga a III-a. Raul Pop şi Răzvan Buşiţă au fost aduşi de la Gloria Bistriţa, iar cu acest lot dejenii vor să promoveze la finalul sezonului.

„Sunt mai optimist acum decât la începutul campionatului pentru că am făcut şi investiţii. Ar fi un eşec dacă nu vom promova, dar am încredere că vom reuşi. În caz contrar, nu voi abandona proiectul şi vom încerca din nou şi sezonul viitor”, a spus finanţatorul dejenilor, Vicenţiu Ştir.

Someşul va juca, miercuri, un amical cu ACS Comuna Recea la Iclod, după care va merge într-un cantonament în Maramureş în 10 februarie, iar la întoarcere va juca un amical cu Olimpia Satu Mare. Liga a IV-a se va relua în 2 martie, iar după alte două săptămâni va fi derby-ul primelor două clasate, CS Floreşti-Someşul Dej.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.