JSport.roJSport.ro

Etapa a 12-a Ligii a IV-a a programat, pe lângă derby-ul de la Iclod, alte trei partide sâmbătă. În cea mai interesantă dintre ele, CSM Câmpia Turzii a câştigat dramatic la Gilău, 2-1.

A fost un final nebun de meci, cu gazdele egalând în minutul 90, iar „sârmarii” obţinând victoria după un şut direct din lovitura de reîncepere a meciului.

Până atunci a fost un joc echilibrat, cu ambele formaţii trecând de puţine ori pe lângă gol. Oaspeţii au avut norocul să marcheze repede, prin Chişu, încă din minutul patru, după care meciul s-a aprins pe final.

Reuşita antrenorului-jucător Rareş Mateş, din minutul 90, nu a adus bucurie în rândul gazdelor decât câteva zeci de secunde. După fluierul de reîncepere al partidei, Chişu a trimis direct în vinclu de la mijlocului terenului, profitând de faptul că portarul Gilăului, Mihai Orbulescu, era ieşit în faţă. Această gafă îl va costa pe goalkeeper-ul Someşului, şefii echipei anunţându-l că va apăra la Liga a V-a din runda următoare, acolo unde evoluează formaţia a doua a clubului.

Unirea Triteni şi-a refăcut moralul cu CFR Dej. A fost o victorie cu 4-2 a formaţiei lui Andrei Pintilie, de altfel antrenorul-jucător al Triteniului reuşind o dublă în meciul de astăzi. Chiar dacă Unirea a fost superioară la aproape toate capitolele, au existat câteva emoţii în debutul jocului.

După ce Andrei Gall a deschis scorul, dejenii au reuşit să egaleze la 1, datorită lui Popan. Doar şase minute s-a menţinut acest scor, pentru că Pintilie şi-a readus echipa în avantaj. Odată cu trecerea timpului, dejenii au început să sufere şi din punct de vedere fizic şi au încasat alte două goluri în partea secundă, de la Pintilie şi Bituleanu. Daniel Popan a stabilit scorul final, 4-2, iar Unirea a reuşit a patra victorie a sezonului, de partea cealaltă CFR-iştii bifând al optulea eşec la rând.

Chiar şi aşa, dejenii nu au căzut pe ultimul loc. Armenopolis Gherla a pierdut, 1-3, cu Vulturul Mintiu-Gherlii şi păstrează ultima poziţie în clasament. Formaţia lui Iuliuţ Bocoş, care s-a bazat din nou pe mulţi juniori, a suferit din nou din punct de vedere fizic. Gherlenii s-au ţinut bine o repriză, totuşi, cu Vulturul, oaspeţii conducând cu 1-0 după 45 de minute în urma unui penalty transformat de Sergiu Pop.

După pauză, Ovidiu Farcaş a reuşit dubla, iar „vulturii” au obţinut o victorie calculată, în timp ce Armenopolis are 11 eşecuri acum, cele mai multe din tot campionatul. E adevărat, şi cu un meci în plus faţă de CFR Dej.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.