Lăsat deoparte în acest sezon, George Florescu şi-a reziliat, marţi, contractul cu Universitatea Cluj.

Mijlocaşul mai avea o înţelegere valabilă până în vară, dar pentru că nici Adrian Falub şi nici Costel Enache nu au mai contat pe el, s-a despărţit oficial de clujeni.

“Aveam aşteptări mai mari. Voiam să-mi termin cariera la Universitatea, dar într-un mod total diferit faţă de ce s-a întâmplat. Practic, m-am simţit lăsat deoparte. Mă gândeam, înainte să vin la Universitatea Cluj, chiar şi la un meci de retragere. Bănuiesc că acum nu mai e cazul. Sau cine ştie… Dar nu am resentimente faţă de nimeni de la club. Le doresc multă baftă şi sper ca anul acesta să promoveze”, a declarat Florescu la Look Sport Plus.

Mijlocaşul, ajuns acum la 36 de ani, a revenit la “U” în 2017 şi, foarte probabil, odată cu rezilierea contractului îşi va încheia şi cariera de jucător.

2 COMENTARII

  1. Parerea mea ca Florescu mai “mergea” inca o jumatate de an. Decat Tamas sau Muresan (Doamne fereste!) sau Laurentiu Rus sau chiar Goga….Si mai intreb asa…ca prostu’: i-ati pierdut pe Ursu, pe Greu, pe Takacs, pe Hordouan, acuma pe Barbu (vad ca a semnat repede cu Rapid). L-ati aruncat pe Marius Coman (si acuma vad ca-i interesat Petrolul de el). Ma oameni buni, in clubul asta gandeste cineva cu capul, sau doar cu curu’ ?????????????????????

  2. lasa ca iti revii, goe florescu, marele geniu al practicarii fotbalului neinteles !!! 🙂 vezi sa iit dea vaccinul ala miraculos pentru cobaii ca tine si Bokulet de 10 ori in fiecare saptamana 🙂 sa vezi ce bine te vei dsimtii dupa aceea 🙂 Bai, toti rad ee voi, cu toata cenzura voastra, sa va pice mancarea in kakat in fiecare zi, taranocilor hoti si prosti 🙂 inca 5 ani in B, acolo va e locul 🙂 ha ha ha 🙂 Blokulet, pentru tine numai atat: Muskatnuss 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.