JSport.roJSport.ro

Universitatea Cluj s-a impus cu 5-1 în meciul din turul 3 al Cupei României, disputat împotriva celor de la ACS Comuna Recea, după o repriză secundă mult mai bună decât prima.

„Studenţii” au avut un prim „11” cu jucători care au adunat sute de prezenţe în Liga I, pe lângă Abrudan, Giurgiu sau Goga fiind titular şi George Florescu.

Jucătorul crescut de „U”, şi ajuns acum la 33 de ani, a îmbrăcat din nou tricoul acestei echipe după 13 ani şi a recunoscut că a trăit o senzaţie aparte la partida de ieri.

„Nu pot să zic că am avut emoţii, dar a fost un sentiment deosebit să joc din nou la clubul la care am crescut şi mă bucur că am reuşit să câştigăm. Am avut trei luni de pauză şi am nevoie de meciuri ca să îmi reintru în ritm, de-asta am şi stabilit înainte că voi juca în primele 45 de minute. Jocul nu a fost aşa cum ne-am planificat, dar vom lucra în următoarele săptămâni şi asupra modului în care vom juca şi o să ne perfecţionăm cu siguranţă”, a declarat Florescu.

„U” s-a calificat în turul patru al Cupei României, performanţă pentru care va încasa minim 1.000 de euro de la FRF, în următoarea fază urmând să întâlnească, foarte probabil, o echipă de Liga a II-a. O victorie în acest tur, care se va disputa în 4 octombrie, va însemna înlocuirea celor 1.000 de euro cu 3.000 de euro şi şansa unui meci cu o formaţie de Liga I în şaisprezecimi.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.