JSport.roJSport.ro

Universitatea Cluj a întâlnit-o aseară, 29 noiembrie, pe Dinamo Bucureşti în optimile Cupei României, iar scorul final a fost  4-2, după penalty-uri, pentru dinamovişti.

Adrian Falub a făcut o analiză a jocului prestat de elevii săi, dar a explicat şi ratarea loviturilor de la 11 metri.

,,Am făcut un joc bun, am început bine, dar am pierdut doi jucători şi am ratat un penalty. Din punct de vedere tactic am făcut un meci bun, am controlat jocul şi puteam să câştigăm în timpul regulamentar. Dinamo a jucat atât cât i-am lăsat noi să joace. Cred că tot ce ne-a lipsit a fost şansa. Sunt jucători experimentaţi şi de aceea i-am pus să bată primii pentru că ei ştiu ce înseamnă presiunea. Au fost nişte execuţii nefericite şi se poate întâmpla orice. Am zis înainte de penalty-uri că nu are rost să aibă presiune şi să fie bucuroşi pentru felul în care au jucat”, a declarat Adrian Falub, antrenorul lui “U” Cluj.

De cealaltă parte, Vasile Miriuţă i-a lăudat pe ,,studenţi”, dar a şi reclamat starea gazonului, care nu a fost una potrivită.

,,Sunt bucuros, cu toate că a fost o calificare foarte grea. O felicit pe Universitatea Cluj pentru jocul prestat şi atitudine. Universitatea nu e echipă de Liga 3. Părerea mea e că este o echipă de mijlocul clasamentului sau poate mai sus la Liga 2. Nu e uşor să baţi 11 metri în Cupă deoarece sunt emoţii şi trebuie înţeleşi jucătorii. Terenul a fost aproape impracticabil şi e păcat de acest stadion”, a spus Vasile Miriuţă, tehnicianul echipei Dinamo Bucureşti.

Următorul meci din campionat pentru ,,studenţi” este sâmbătă în deplasare cu Industria Galda, iar Dinamo va merge luni la Sepsi Sf. Gheorghe.

,,Nu s-a văzut nicio diferenţă între noi şi Dinamo, dar e trist că nu am reuşit să ne calificăm” – George Florescu, jucător “U” Cluj

,,Chiar dacă ne-am chinuit puţin contează că ne-am calificat şi suntem în sferturile Cupei României. Terenul a fost moale, iar spre sfârşitul meciul a îngheţat” – Sergiu Hanca, jucător Dinamo Bucureşti

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.