JSport.roJSport.ro

După pauza competiţională CFR Cluj a primit vizita ocupantei locului doi în campionat, CS Universitatea Craiova. Partida dintre primele clasate a avut loc azi, 10 septembrie, de la ora 20:30 în Gruia şi s-a încheiat cu victoria feroviarilor, 2-1. Marcatorii serii au fost Culio (40), Balde (64), respectiv Gustavo (81).

Prima repriză a început cu ocazia lui Urko Vera (5) care a fost aproape de a deschide scorul, dar Calancea a respins în corner. Nistor (21) le-a dat emoţii craiovenilor când a şutat puternic de la marginea careului, dar mingea s-a dus milimetric peste transversală. Feroviarii au rămas din minutul 30 fără antrenorul principal pe bancă, după ce arbitrul l-a trimis în tribună pentru proteste.

Dan Petrescu va fi suspendat, probabil, două etape, iar meciul contra Stelei l-ar putea privi din tribună. Din minutul 37 echipa din Bănie a rămas în 10 jucători deoarece Tiago Ferreira a primit cartonaşul roşu. Craiova nu a reuşit să se apropie de poarta lui Arlauskis, care a debutat pentru CFR, iar un membru al staff-ului craiovean l-a urmat pe Dan Petrescu în tribune în minutul 39. CFR Cluj a deschis scorul în minutul 40 după un penalty exacutat de Culio, 1-0. Astfel, după 45 de minute cu ocazii, penalty şi eliminări CFR Cluj a intrat la vestiare cu avantaj, 1-0.

Feroviarii s-au întors  mai motivaţi de la vestiare, Nistor (53) şi Balde (63) au avut ocazii, dar fără succes. În minutul 64 Balde a înscris cel de-al doilea gol al ,,alb-vişiniilor” după o greşeală a lui Calancea, care a scăpat mingea, 2-0. Balde este la al treilea gol marcat pentru CFR în două etape. Bancu (71) l-a încercat pe Arlauskis cu un şut de la marginea careului, dar acesta a prins mingea fără probleme. Oltenii au redus din diferenţă după ce au primit un penalty în minutul 80, în urma unui duel Burlacu-Vinicius. Gustavo (81) a fost cel care a transformat penalty-ul, schimbând tabela în 2-1. În ultimele minute ale meciului jucătorii celor două echipe au încercat să modifice tabela, dar mingea nu a respectat traiectoria dorită de aceştia. Fluierul final a adus o nouă victorie în Gruia, iar CFR îşi menţine poziţia de lider al clasamentului cu 22 de puncte.

CFR Cluj

87
Arlauskis
45
Camora
30
Mureşan
55
Vinicius
6
Manea
19
Culio
28
Hoban
57
Nouvier
10
Deac
15
Nistor
11
Vera

Au mai intrat: Balde, Păun, Omrani. Antrenor: Dan Petrescu

CSU Craiova

1
Calancea
2
T. Ferreira
6
Kelic
5
Screciu
11
Bancu
21
Rossi
23
Zlatinski
30
Dimitrov
28
Mitriţă
10
Băluţă
7
Vagenin

Au mai intrat: Burlacu, Popov, Antrenor: Devis Mangia

Joma - JSport.roJSport.ro

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.