JSport.roJSport.ro

Înaintea ultimei etape din 2017 a Ligii Elitelor U19 şi U17, ce va avea loc în weekend, s-au disputat, miercuri, meciurile din optimile Cupei României. După aceste partide, Ardealul a rămas singura reprezentantă a Clujului la cele două categorii de vârstă, în urma victoriilor cu UTA Arad şi Viitorul Mihai Georgescu.

În această competiţie joacă şi formaţiile din campionatele naţionale, astfel că Ardealul U19 a avut meci cu UTA, anul trecut acest joc fiind un derby în Liga Elitelor.

De data asta, însă, jucătorii lui Călin Moldovan nu au avut aproape nicio emoţie, scor final 4-0. Doar în prima repriză meciul a fost mai echilibrat, clujenii intrând la pauză cu 1-0, însă partea secundă a fost la discreţia totală a gazdelor, mai ales odată cu marcarea golurilor. Şoimaru, Andronic, Cioargă şi Gavrilă au fost cei care au înscris în poarta arădenilor şi au adus, în premieră, calificarea Ardealului în sferturile Cupei României la U19.

Mult mai greu a fost meciul colegilor mai mici de la U17, care au avut parte de derby-ul clujean cu Viitorul Mihai Georgescu. Formaţia pregătită de Claudiu Moldovan a câştigat cu 3-0, dar după un joc în care gazdele de la Viitorul au oferit o replică mult peste cea din prima etapă a campionatului, atunci când Ardealul s-a impus cu 4-1.

După golul de 1-0 din prima repriză, marcat de Nicolau, jucătorii lui Mihai Georgescu au avut câteva situaţii periculoase la poarta lui Papp în partea secundă. Ghinionul, imprecizia la finalizare, ultima pasă şi portarul Ardealului, care a scos şi din situaţie unu contra unu, au păstrat, însă, scorul intact până spre sfârşitul jocului din Parcul „Iuliu Haţiegan”. Două contraatacuri ale oaspeţilor, fructificate de Istrate, au stabilit scorul final, Ardealul urmându-şi „sora” mai mare în sferturile Cupei României.

În această fază vor intra, în aceeaşi urnă, toate echipele calificate din ţară, meciurile urmând să se dispute în primăvara anului viitor. Mai jos aveţi o galerie foto de la cele două partide desfăşurate astăzi.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.