JSport.roJSport.ro
13315707_273065519709903_5064536641872896430_n
foto: Facebook/Liga Elitelor

Echipa U17 a Ardealului Cluj a obţinut medaliile de bronz la prima ediţie a Ligii Elitelor, după ce a învins-o pe CSU Craiova, 4-0, în finala mică disputată sâmbătă la Buftea.

Tinerii fotbalişti pregătiţi de Claudiu Moldovan au avut probleme cu formaţia olteană doar în primele 40 de minute, Andrei Cordea şi colegii săi descătuşându-se după pauză, atunci când au marcat de trei ori.

„Dubla” mijlocaşului clujean, alături de golurile lui Andrei Gavrilă şi Paul Cioargă, au făcut ca Ardealul să se impună cu 4-0 şi să se întoarcă la Cluj cu medaliile de bronz şi trofeul acordate ocupantei locului trei.

„A fost un meci foarte bun al echipei noastre, chiar şi cu Viitorul, în semifinale, a fost bun, doar că atunci nu am prea avut noroc. Ieri a fost un joc în care am dominat, mai ales în repriza secundă, şi am reuşit să terminăm pe locul trei. Acest lucru înseamnă foarte mult pentru noi, pentru centrul nostru, e primul an în care şi cu juniorii A şi cu juniorii B mergem şi obţinem rezultate bune, sperăm ca şi la juniorii C va fi la fel. Deja ne pregătim pentru anul următor, ieri terminând cu şase jucători născuţi în 2000 pe teren, după ce fiecare meci l-am început cu trei astfel de jucători. Ştacheta este sus acum şi pentru sezonul următor ne propunem locurile 1-2 pe ţară”, ne-a spus antrenorul Ardealului U17, Claudiu Moldovan.

Săptămâna trecută, echipa U19 a Ardealului a terminat pe locul doi în campionatul Ligii Elitelor, după o finală pierdută cu FC Viitorul.

Ardealul: Popa A – Corduneanu, Selegean, Porumb, Creț –  Pal – Danciu, Ilie Al, Cordea, Ilie H – Gavrilă. Au mai intrat: Cioargă, Grigore M, Papp, Rus, Andronic. Antrenor: Claudiu Moldovan

CSU Craiova: A. Vlad  – Constantinescu, Băloi, R. Bogdan, Sima – Buzan, G. Enache – Gîrbiță, R. Bîrzan, Gunie – Cîrlig. Antrenor: Mugur Gușatu

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.