JSport.roJSport.ro

Echipa U17 a Ardealului Cluj a terminat la egalitate, 3-3, meciul cu Dinamo Bucureşti, din prima manşă a semifinalelor Ligii Elitelor. Returul se va disputa peste o săptămână, în Capitală, clujenii fiind convinşi, însă, că pot câştiga şi obţine calificarea în finală.

Jocul de la baza „Ardealul” a fost început mult mai bine de către oaspeţi, dinamoviştii profitând la maxim de greşelile din apărarea Ardealului. Dubla lui Măgureanu şi golul lui Răducanu păreau să decidă echipa calificată în finală după doar 40 de minute din prima manşă a semifinalei, chiar dacă Andronic a redus din diferenţă până la pauză.

În a doua parte a meciului a ieşit de la vestiare o echipă mult mai motivată a clujenilor, care a controlat autoritar partida. Jucătorii lui Claudiu Moldovan i-au ţinut permanent sub presiune pe dinamovişti, Cioargă şi acelaşi Andronic reuşind să aducă egalarea în prima jumătate a reprizei secunde.

Eforturile gazdelor în timpul rămas până la final nu s-au mai concretizat şi pe tabelă, iar cele două echipe au încheiat la egalitate, 3-3, un scor care o face favorită pe Dinamo la calificarea în finală. Jocul clujenilor din partea a doua îi dă, însă, motive de optimism lui Claudiu Moldovan, care este încrezător că echipa sa poate câştiga la Bucureşti.

„Am făcut câteva greşeli mari în apărare în prima repriză, deşi ştiam că ei joacă cu mingi lungi, toată săptămâna ne-am pregătit să contracarăm jocul lor, însă fundaşii noştri ori nu au reuşit să înţeleagă, ori nu s-au conectat la miza jocului. Am luat trei goluri nepermise, dar în a doua repriză cred că am făcut unul dintre cele mai bune jocuri din acest sezon. Ar cam trebui să jucăm tot meciul de la Bucureşti la fel cum am făcut-o în repriza a doua la Cluj şi cred că şansele rămân 50-50 la calificare. Ne bazăm pe jocul nostru când spun asta, nu pe scor, pentru că echipa noastră joacă mai în viteză, avem jucători mai tehnici şi jocul ne dă încredere la calificare”, a declarat antrenorul clujenilor după acest egal.

Returul este programat sâmbătă, la Bucureşti, tot de la ora 14:00.

Ardealul Cluj

27
Papp
4
Şandor
23
Oltean
5
Porumb
25
Rus Al.
8
Oltean
7
Ilie Horea
21
Todoran
10
Pal
11
Andronic
9
Cioargă

Rezerve: Dobradi-Mîcîiala, Indreica, Rus Ad., Chivu, Oltean, Botea. Antrenor: Claudiu Moldovan

Dinamo

34
Fără
7
Demci
19
Oltay
20
Ionescu
30
Zamfir
13
Brocea
8
Longher
23
Măgureanu
6
Mitracu
10
Creţu
9
Răducanu

Rezerve: Ciobanu-Stan, Stancu, Cheia, Aad Saad, Lazăr, Petreuş. Antrenor: Sorin Bucuroaia

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.