JSport.roJSport.ro

IMG_2437_1024x683ASA Târgu Mureş şi Steaua au încheiat la egalitate, 1-1, pe Cluj Arena, într-un meci din etapa a 20-a a Ligii I. Remiza nu ajută, însă, niciuna dintre cele două echipe, care rămân vecine de clasament în play-off, dar la o distanţă importantă de primele locuri.

În faţa a aproximativ 3.000 de spectatori, majoritatea fani ai bucureştenilor, Steaua a fost echipa care a controlat jocul în prima repriză, formaţia lui Nicolae Dică şi Dumitru Dumitriu fiind mai prezentă în jumătatea adversarei. Totuşi, ocaziile au lipsit în prima jumătate de oră, doar câteva şuturi de la distanţă, de ambele părţi, dând ceva emoţii portarilor celor două echipe. Nicuşor Stanciu avea să rateze cea mai mare şansă în minutul 36, atunci când şutul său a întâlnit doar bara porţii lui Stăncioiu, însă ocazia mijlocaşului stelist avea să prevestească golul campioanei, venit doar patru minute mai târziu. După o respingere în urma unei lovituri libere, mingea a ajuns la Lucian Filip care a trimis din voleu în dreapta goalkeeper-ului mureşean, Stăncioiu neavând nicio reacţie.

A doua repriză a început cu Adi Popa bătându-şi joc de o fază în careul ASA-ului, iar pe contraatacul care a urmat Ramiro Costa a pedepsit lejeritatea stelistului şi a reuşit să egaleze pentru mureşeni. Stăncioiu a fost la un pas să o comită, mai apoi, în minutul 62, atunci când a degajat o minge direct în picioarele lui Stanciu, însă lobul stelistului a trecut şi peste poarta mureşeană. Portarul ASA-ului s-a revanşat după doar cinci minute, atunci când a scos spectaculos, de sub bară, „capul” lui Hamroun, acea ocazie fiind ultima cu adevărat importantă în acest meci. Steliştii au dominat degeaba până la final, în timp ce mureşenii au părut mulţumiţi cu remiza, însă în clasament egalul nu prea le ajută pe niciuna dintre cele două formaţii, care rămân la o distanţă apreciabilă de liderul Astra.

ASA Târgu Mureş: Stăncioiu-Velayos, Balaur, Bejan, Balic-Mureşan, Gorobsov-Dedov, Axente, Jazvic-Costa. Au mai intrat: Kortzorg, Brandan şi Voiculeţ. Antrenor: Cristiano Bergodi

Steaua: Niţă-Râpă, Papp, Carp, Guilherme-Breeveld, Filip-Ad. Popa, Stanciu, Hamroun-Tade. Au mai intrat: Tudorie, Alcenat şi Antrenor Dumitru Dumitriu

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.