JSport.roJSport.ro

Ardealul Cluj a încheiat campionatul la Liga Elitelor U19, iar antrenorul Călin Moldovan va folosi, în etapele rămase de disputat în Liga a IV-a, cei mai buni jucători pe care îi are la dispoziţie.

Primul joc în care tehnicianul Ardealului s-a bazat pe echipa standard a fost cu Someşul Gilău, sâmbătă dimineaţă, iar acest lucru s-a văzut încă din primele minute, la final clujenii câştigând cu 8-2.

Cu o pregătire fizică superioară, dar şi cu un plus din punct de vedere valoric, clujenii au controlat meciul împotriva gilăuanilor, Someşul având rolul de gazdă în acest meci, după ce terenul propriu a fost suspendat. La pauză a fost 5-1 pentru Ardealul, care a mai marcat încă trei goluri în repriza secundă, ratând şi un penalty, „scăriţa” lui Hociung trecând peste poartă.

De cealaltă parte, roş-albaştrii s-au consolat cu golul meciului înscris de Claudiu Pop, şutul său de la distanţă lovind transversala şi căzând dincolo de linia porţii, tuşierul fiind cel care a validat reuşita oaspeţilor. Pe lângă Pop, Chiorean a mai izbutit să marcheze pentru Someşul, în timp ce Cordea şi Gavrilă, cu câte două goluri, plus Ilie Horea, Hociung, Prejmerean şi Cozma au punctat pentru clujeni.

„Noi am terminat campionatul la Elite şi am profitat, jucând cu prima echipă. A lipsit Juncu doar, care a împlinit 18 ani şi, cu ocazia asta, vreau să îi transmit şi La Mulţi Ani! A fost un meci bun, dar se vede că sunt tineri, că fac antrenamente zi de zi, adversarilor lipsindu-le pregătirea fizică, de aici şi diferenţa mare de scor, dar şi un pic de valoare în plus. Voi juca cu cei din Liga Elitelor până la final, dar începem să trimitem deja copiii în probe, Cordea şi Gavrilă urmând să plece la Novara, în Italia, însă mai sunt câţiva jucători pe care încercăm să-i promovăm în eşaloanele superioare”, a spus antrenorul clujenilor, Călin Moldovan.

„Lipsa de pregătire fizică s-a văzut la noi şi cred că, dacă Ardealul joacă cu echipa asta până la final, nu îi stă nimeni în cale. După U Cluj, ca şi pregătire şi ca tot Ardealul e peste toţi. Pe noi ne interesează mai mult meciul cu CS Floreşti din etapa viitoare şi trebuie să scoatem puncte de acolo. Bine că nu avem accidentaţi sau suspendaţi”, a spus, de cealaltă parte, antrenorul Someşului, Rareş Mateş.

Someşul Gilău

Biliga
Pop
Krasznai
Niste
Bala
Donca
Ferencz
Dumitraş
Crişan
Chiorean
Fertea

Au mai intrat: Boldea, Miron, Poali. Antrenor: Rareş Mateş

Ardealul Cluj

Chindriş
Creţ
Pălăghie
Nistor
Selegean
Ilie Horea
Cozma
Şoimaru
Cordea
Gavrilă
Prejmerean

Au mai intrat: Lăcătuş, Gabor, Hociung, Oltean. Antrenor: Călin Moldovan

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.