JSport.roJSport.ro

După ce, ieri, Ardealul Cluj a debutat în noul sezon al Ligii Elitelor U19, duminică la prânz a fost rândul celeilalte echipe clujene din acest campionat, CFR, să-și dispute meciul din prima etapă.

Adversara elevilor lui Sorin Oncică și Mihai Pop a fost SCM Râmnicu Vâlcea, oaspeții câștigând cu 2-1, printr-un gol marcat în minutul 89, în urma unui șut deviat.

În tricoul CFR-ului a jucat și Yasin Hamed, clujenii deschizând scorul în prima repriză, prin Petrila, om de bază și la echipa din Liga a III-a. Imediat, însă, o gafă a portarului Farcaș le-a permis oaspeților să egaleze, prin Dican, ratările CFR-ului făcând ca scorul să rămână 1-1 la pauză.

În partea secundă, cei care au dominat mai mult au fost tot clujenii, însă portarul vâlcenilor și imprecizia la finalizare au păstrat scorul intact până în minutul 89. Șutul lui Vlădescu de la distanță a fost deviat de un fundaș al CFR-ului și a făcut inutil plonjonul lui Fărcaș, vâlcenii câștigând cu 2-1 meciul disputat la baza ”Unirea”.

”E un rezultat total nedrept, nici cu egalul nu eram mulțumiți la cum s-a disputat meciul. Dar, ăsta e fotbalul, noi am ratat, ei au marcat și la fotbal cine înscrie mai multe goluri câștigă. În afară de șutul ăsta deviat, ei nu au avut nimic, primul gol fiind o gafă a portarului. Păcat, pentru că băieții au jucat bine, dar nu am profitat de situațiile ivite. Campionatul este lung, dar până la urmă suntem CFR Cluj și ne batem la primele două locuri, pentru semifinale. Dar trebuie să înțeleagă și jucătorii că, dacă până acum ratai cinci-șase ocazii și dădeai multe goluri, acum trebuie să dai gol din mai puține ocazii”, a declarat antrenorul clujenilor, Sorin Oncică, echipa sa câștigând la scor aproape toate meciurile de calificare în Liga Elitelor.

CFR Cluj

Farcaș
Ispas
Potra
Petrișor
Milandru
Hamed
Petrila
Dat
Pop Ad.
Cazan
Hetea

Au mai intrat: Pop Fl, Pop C, Voinea, Covaci. Antrenori: Sorin Oncică, Mihai Pop

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.