JSport.roJSport.ro

CFR Cluj a schimbat furnizorul de echipament, trecând din nou la Joma, iar oficialii clubului din Gruia au ţinut să marcheze şi cei 110 ani de existenţă a clubului.

Astfel, pe tricourile şi pe şorturile de joc ale noului sezon a fost trecut acest număr sub sigla CFR-ului, ardelenii prezentându-şi, sâmbătă la prânz, noul echipament pentru campionatul care a început, oficial, ieri.

Acesta este identic cu cel din meciurile amicale din cantonamentul sloven, tricou vişiniu cu dungi şi mâneci albe şi şorturi vişinii, noutatea fiind doar „imprimarea” celor 110 ani de istorie. De asemenea, cel de rezervă este complet alb, al treilea set fiind compus din tricouri verzi şi şorturi negre.

Mai jos puteţi vedea cum se vor îmbrăca jucătorii CFR-ului la meciurile din sezonul următor, deocamdată lipsind un sponsor principal de pe tricourile clujenilor.

Joma - JSport.roJSport.ro

3 COMENTARII

 1. 110 ani?
  Poate de la ocuparea Ardealului de catre ungaria
  Domnii de la CFR nu stiu ca intre 1868-1917 Clujul a fost sub ocupatie maghiara?
  CFR inseamna CAILE FERATE ROMANE daca nu ma insala memoria
  110 ani? TAAARE de tot!!!
  Nu numai design-ul este comunist dar si modalitatea prin care si-au fabricat o istorie de 110 ani

  • Bravo Adriane! Fain spus!!! Ma mir doar ca FRF-ul nu intervine la acest FALS GROSOLAN cu cei 110 ani. Actuala echipa cfr nu are absolut nimic de a face cu cea infiintata in Cluj in 1907. Dar absolut nimic !!! E doar o istorie INVENTATA de comunistul-sef zoli kantor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.