JSport.roJSport.ro

CFR Cluj s-a impus fără mari probleme în amicalul cu ACS Poli Timişoara, 3-0, disputat sâmbătă la prânz în Gruia.

Antrenorul Dan Petrescu s-a bazat pe aproape toţi titularii obişnuiţi doar în repriza a doua, Deac, Manea şi Ţucudean fiind convocaţi la loturile naţionale.

Cu un prim 11 format din jucători care au evoluat puţin sau deloc în acest campionat, alb-vişiniii au intrat greoi în meci, doar Mailat dându-i emoţii lui Curileac printr-un şut din careu.

Filosofia lui Dan Petrescu se vede însă şi în meciurile amicale, astfel că CFR-ul a deschis scorul după o fază fixă, Gilvan marcând cu o lovitură de cap în urma unui corner. Era minutul 27, iar până la finalul primei părţi gazdele au mai punctat doar la impresia artistică, printr-o foarfecă a lui Omrani.

Aflat la primul meci în tricoul bănăţenilor, Raţ a fost înlocuit la pauză şi aplaudat de cei 200 de spectatori prezenţi în Gruia, iar partea a doua a început, practic, cu golul lui Păun, care i-a liniştit definitiv pe timişoreni. Ioniţă mai apoi, din pasa lui Mailat, a înscris pentru 3-0 după o oră de joc.

Titularii obişnuiţi ai clujenilor şi-au făcut apariţia pe teren pe parcursul reprizei secunde, însă cei care au mai înscris au fost timişorenii, Vaşvari transformând un penalty în minutul 84. CFR-ul s-a impus astfel cu 3-1 şi aşteaptă acum derby-ul de la Craiova, programat weekendul viitor.

CFR Cluj

Vâtcă
Vlad Al.
Gilvan
Boli
Luchin
Rus
Bordeianu
Mailat
Păun
Ioniţă
Omrani

Au mai intrat: Duka-Balde, Hoban, Djokovic, Culio, Camora, Vinicius, Peteleu, Dodoi. Antrenor: Dan Petrescu

ACS Poli Timişoara

Curileac
Raţ
Cânu
Artean
Străuţ
Enescu
Vaşvari
Bîrnoi
Munteanu
Zaluschi
Roman

Au mai intrat: Straton-Croitoru, Oliva, Popovici, Melinte, Ciucur, Velcotă, Şeroni. Antrenor: Leo Grozavu

Joma - JSport.roJSport.ro

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.