JSport.roJSport.ro

CFR Cluj a câştigat, 1-0, meciul amical cu Sănătatea Cluj, disputat miercuri seară pe stadionul din Gruia.

În faţa a aproximativ 200 de spectatori, unicul gol a fost marcat de Omrani, la jumătatea primei reprize, echipa lui Dan Petrescu având destule probleme până atunci în jocul cu „viruşii verzi”.

De altfel, prima mare ocazie i-a aparţinut lui Gaşpar, atacantul Sănătăţii şutând în portarul Duka din poziţie unu la unu. Odată cu trecerea minutelor, feroviarii au început să pună o presiune tot mai mare la poarta lui Lăzăreanu, antrenorul Dan Petrescu folosind o echipă experimentală în acest joc.

Niciunul dintre titularii de la Mediaş, din etapa trecută, nu a fost nici măcar în lotul pentru această partidă, însă Bokila şi Omrani au asigurat atacul alb-vişiniilor. În ofensivă a debutat, în repriza secundă, şi cel mai nou transfer al CFR-ului, Ibrahima Balde, însă atacantul senegalez, aflat în urmă cu pregătirea fizică, nu şi-a creat şanse importante la poarta adversarilor.

Jocul Sănătăţii a suferit după pauză, atunci când au intrat în teren şi jucătorii aflaţi în probe la echipa de Liga a III-a, pe final inclusiv patronul Aurelian Ghişa evoluând câteva minute.

Mai jos aveţi câteva fotografii de la amicalul de miercuri şi loturile celor două echipe pentru acest joc.

 

 

 

 

 

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.