CFR Cluj a câştigat, 1-0, meciul amical cu Sănătatea Cluj, disputat miercuri seară pe stadionul din Gruia.

În faţa a aproximativ 200 de spectatori, unicul gol a fost marcat de Omrani, la jumătatea primei reprize, echipa lui Dan Petrescu având destule probleme până atunci în jocul cu „viruşii verzi”.

Oferte echipament Joma - pentru CluburiCatalog 2018 JSport.ro - Joma, Cluburi, echipamente sportive, echipe

De altfel, prima mare ocazie i-a aparţinut lui Gaşpar, atacantul Sănătăţii şutând în portarul Duka din poziţie unu la unu. Odată cu trecerea minutelor, feroviarii au început să pună o presiune tot mai mare la poarta lui Lăzăreanu, antrenorul Dan Petrescu folosind o echipă experimentală în acest joc.

Niciunul dintre titularii de la Mediaş, din etapa trecută, nu a fost nici măcar în lotul pentru această partidă, însă Bokila şi Omrani au asigurat atacul alb-vişiniilor. În ofensivă a debutat, în repriza secundă, şi cel mai nou transfer al CFR-ului, Ibrahima Balde, însă atacantul senegalez, aflat în urmă cu pregătirea fizică, nu şi-a creat şanse importante la poarta adversarilor.

Jocul Sănătăţii a suferit după pauză, atunci când au intrat în teren şi jucătorii aflaţi în probe la echipa de Liga a III-a, pe final inclusiv patronul Aurelian Ghişa evoluând câteva minute.

Mai jos aveţi câteva fotografii de la amicalul de miercuri şi loturile celor două echipe pentru acest joc.

 

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.