JSport.roJSport.ro

U Cluj-Chindia (14)Universitatea Cluj a început cu dreptul şi returul ligii a doua, iar prima victimă din această parte a sezonului a fost Chindia Târgovişte, „şepcile roşii” câştigând cu 2-1, după un joc în care oaspeţii au ratat şi un penalty.

Prima repriză de pe Cluj Arena a început cu cele două echipe tatonându-se reciproc, iar cea dintâi ocazie a apărut după 20 de minute, oaspeţii fiind cei care au trecut pe lângă gol. Cea mai mare şansă a fost ratată de jucătorii dâmboviţeni în minutul 25, atunci când Anton a executat un penalty, apărat, însă, de Niczuly.

Nu a marcat Chindia, dar a făcut-o „U” Cluj după numai şase minute, atunci când Ursu a deschis scorul cu un şut la colţul lung. „Studenţii” nu s-au bucurat decât patru minute, pentru că eroul de la penalty al clujenilor a greşit o degajare, iar Cherchez nu a iertat gafa lui Niczuly şi a restabilit egalitatea.

A doua repriză a debutat cu două ocazii uriaşe la poarta clujenilor, însă norocul a fost de partea acestora, care au scos o minge inclusiv de pe linia porţii la reluările din apropiere ale jucătorilor Chindiei. Jocul s-a mutat mai apoi la poarta târgoviştenilor, Răzvan Greu trecându-şi în cont, la rândul său, două şanse imense de a marca, Universitatea având şi un gol anulat după un fault în atac. Oaspeţii au trecut din nou pe lângă gol în minutul 73, Niczuly respingând o minge de sub bară la capul lui Ispas, dar imediat clujenii au dat lovitura, Tarcea trimiţând în poartă din apropiere, cu o lovitură de cap.

Gazdele s-au retras apoi încercând să conserve rezultatul, misiune îndeplinită pentru puştii lui Mihai Teja, care au bifat al cincilea succes la rând în liga a doua, în faţa a aproape 1.500 de spectatori.

U Cluj: Niczuly-Butean, Crişan, Cordoş, Hîmpea-Cîndea, Tarcea-Greu, Bococ, Ursu-Schieb.

Au mai intrat: Keresztes, C. Popescu, N. Janos, P.Popescu. Antrenor: Mihai Teja

Chindia: Meilă-Pătru, C. Dinu, Ispas, Martac-Nenita, Voinea-Antun, Stoica, Cherchez-Popa

Au mai intrat: B. Dinu, L. Mihai, V. Bogdan. Antrenor: Niculae Croitoru

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.