JSport.roJSport.ro

CS Floreşti a câştigat, 1-0, meciul din etapa a doua a Ligii a IV-a, disputat pe teren propriu cu Unirea Triteni. Jucătorii lui Călin Budişan au trăit periculos în repriza secundă, Adrian Voiculeţ, transferat în această săptămână de către Unirea, ratând o lovitură de la 11 metri.

În prima parte a meciului, gazdele puteau deschide scorul tot dintr-un penalty, însă Turcu a irosit şi el şansa avută.

După ce Tăbârţă a marcat la 15 minute de la startul reprizei secunde, oaspeţii au ieşit mai mult la joc, acelaşi portar al Floreştiului lovindu-şi un adversar la o fază în care a cerut, iniţial, fault în atac. Tiut şi-a luat revanşa faţă de colegi şi a apărat penalty-ul executat de Voiculeţ, mai apoi intervenind de două ori salvator la şuturile atacanţilor Triteniului.

Floreştiul a avut, la rândul ei, şi două bare până la finalul meciului, care s-a încheiat cu 1-0, trei puncte importante în clasament pentru roş-albaştri.

„Am avut un meci controlat de la început până la sfârşit, cu ocazii mari în prima repriză, inclusiv penalty şi unu la unu cu portarul. Dar, ai emoţii când conduci cu 1-0 şi nu dai al doilea gol. A fost o victorie meritată a noastră şi felicit şi echipa oaspete pentru îndârjire şi dăruire. Nu cred că Tiut merita cartonaş roşu la acea fază pentru că lovitura nu a avut intensitate”, ne-a spus antrenorul secund al gazdelor, Victor Filip.

„Chiar dacă am pierdut, sunt foarte mulţumit de joc, de munca băieţilor, de efortul făcut. Din păcate, am pierdut nemeritat. Am avut un penalty ratat, fază la care portarul lor trebuia eliminat. Cu altcineva în poartă poate nu se mai rata penalty-ul, aveam şi un om în plus şi poate reuşeam să menţinem rezultatul sau chiar să câştigăm. Au avut şi ei ocazii, am avut şi noi, am încercat să jucăm defensiv pentru că ştiam că sunt o echipă care pasează bine, au posesie, dar cu un pic de noroc puteam să facem un egal. Sunt bucuros că avem meciuri bune şi cu echipele puternice suntem o nucă tare de trecut”, a fost şi declaraţia antrenorului Unirii, Andrei Pintilie.

Mai jos aveţi o galerie foto de la acest meci început cu o mică întâziere, Triteniul protestând faţă de suspendarea lui Paul Pintilie

CS Floreşti

Tiut
Mureşan
Părăvan
Truşcă
Corpodean
Frătean
Kilin
Timoc
Pop P.
Turcu
Tăbârţă

Au mai intrat: Toader, Nuţ, Cucuruzan, Crişan, Rus Cl. Antrenor: Călin Budişan

Unirea Triteni

Rusu
Ceclan
Crişan
Paleoca B.
Pintilie An.
Luduşan
Bărbos
Paleoca Cr.
Nemeş
Petrea
Voiculeţ

Au mai intrat: Cicoş, Pruneanu, Deiac, Voievod. Antrenor: Andrei Pintilie

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.