JSport.roJSport.ro

Etapa a 12-a a Ligii a IV-a continuat, duminică dimineaţă, cu meciurile „U” Cluj 2-CFR Dej şi Arieşul Mihai Viteazu-CS Floreşti, ambele terminate cu victorii ale favoritelor.

Cel mai important dintre ele, potrivit clasamentului, a avut loc la Mihai Viteazu, acolo unde oaspeţii s-au impus cu 3-2.

Un joc în care valoarea superioară a floreştenilor a făcut diferenţa, chiar dacă elevii lui Călin Budişan au avut emoţii la început. Nadin Crişan a deschis scorul pentru gazde, Paul Dîrjan, care avea să fie MVP-ul meciului, întorcând scorul până la pauză. Acelaşi atacant al floreştenilor a marcat şi golul de 3-1 la 10 minute de la reluare, Popescu stabilind scorul final pe finalul partidei.

Timpul rămas a fost prea scurt pentru ca gazdele să mai poată forţa un eventual gol egalizator, CS Floreşti obţinând trei puncte importante în economia clasamentului, care o readuce pe podium. Arieşul, în schimb, a pierdut contactul cu primele patru poziţii şi îşi simte ameninţat şi locul al cincilea, după victoria Universităţii Cluj 2 cu CFR Dej.

În Parcul „Iuliu Haţieganu”, alb-negrii au câştigat cu 10-2, prima repriză fiind cea care a făcut diferenţa. La pauză, jucătorii lui Călin Sălăgean au condus cu 7-0, Lemac şi Haţiegan făcând cuplu în atactul „studenţilor”. Mult mai determinaţi în partea secundă, dejenii au reuşit şi ei să înscrie de două ori, prin Tecar şi Poleac, dar tot „U” a câştigat şi repriza a doua. Haţiegan a reuşit un hattrick, Trancă şi Ionescu câte o dublă, Salcău, Dan Laurenţiu şi Vlad Marin marcând celelalte goluri ale Universităţii în meciul de astăzi.

Mai jos aveţi şi o galerie foto de la această partidă.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.