JSport.roJSport.ro

Transferurile de jucători, instalarea lui Dan Petrescu pe banca tehnică, parcursul CFR-ului din acest început de sezon şi derby-ul cu Dinamo i-au îndreptat pe fanii clujenilor în număr mare spre stadion la meciul de aseară.

Cu cele două tribune aproape pline, rugămintea lui Dan Petrescu dinaintea jocului s-a îndeplinit şi, chiar dacă galeria oaspeţilor, mai numeroasă decât cea a gazdelor, a dominat fondul sonor, miile de CFR-işti din tribune şi-au făcut deseori simţită prezenţa.

Sprijinită de “fraţii” de la Universitatea Cluj, “Peluza Cătălin Hîldan” a scandat în câteva rânduri şi numele echipei “studenţeşti” pe stadionul din Gruia, însă a avut şi un motiv de nemulţumire pe durata meciului.

Cei aproape 1.000 de dinamovişti au stat mai bine de două ore în peluză fără să-şi poată cumpăra apă sau sucuri, chioşcul amplasat acolo fiind închis. “E bătaie de joc să ţii oamenii fără apă pe căldura asta”, au spus câţiva dintre suporterii “câinilor roşii”, care nu au mai rezistat şi au plecat de la meci imediat după finalul primei reprize.

CFR Cluj a jucat două partide în noul sezon pe teren propriu, cu Viitorul şi Dinamo, aseară obţinând victoria cu numărul 300 în Liga I.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.