JSport.roJSport.ro

Ardealul Cluj U19 a remizat cu UTA Bătrâna Doamnă, 2-2, într-un meci din etapa a 23-a a Ligii Elitelor. Acest egal înseamnă ratarea, aproape sigur, a calificării Ardealului la turneul final, arădenii fiind în continuare la trei puncte în faţa clujenilor în clasament, cu tot atâtea etape rămase până la finalul sezonului regulat.

Jocul de la baza „Someşeni” a fost început promiţător de către tinerii jucători ai lui Călin Moldovan, Prejmerean deschizând scorul. Pe finalul primei reprize, Costin a reuşit să egaleze pentru oaspeţi, acest gol lovind în plin, însă, în moralul clujenilor.

Acelaşi Cristi Costin şi-a adus echipa în avantaj imediat după pauză, cu un şut perfect de la aproximativ 30 de metri, iar misiunea Ardealului devenea tot mai dificilă. Eforturile gazdelor nu au adus decât golul egalizator, marcat tot de Prejmerean, partida încheindu-se 2-2 chiar dacă inclusiv portarul clujenilor, Chindriş, a ajuns în careul oaspeţilor în încercarea de a marca.

„Din păcate, acest egal nu ne avantajează deloc, ne doream o victorie ca să depindem doar de noi. Ca joc şi ca număr de ocazii create meritam să câştigăm, însă am ratat foarte mult, ca şi la Satu Mare, de altfel. Peste toate, ne-au lipsit şi doi jucători importanţi în apărare, Juncu şi Nistor, exact în zona în care ei au avut cel mai periculos jucător, care a şi marcat două goluri. Asta e, doar o minune cred că mai face să ne calificăm în semifinale, dar speranţa moare ultima. Oricum, să nu uităm că elevii mei sunt cu un an mai mici decât adversarii lor de astăzi, iar obiectivul principal devine acum promovarea cât mai multor jucători de la U19 spre eşaloanele superioare”, ne-a spus antrenorul clujenilor, Călin Moldovan.

În etapa următoare, clujenii vor avea un nou meci dificil, la Centrul de Excelenţă Timişoara, în timp ce UTA va primi vizita celor de la ACS Poli Timişoara

Ardealul Cluj U19

99
Chindriş
3
Feraru
6
Selegean
5
Pălăghie
25
Creţ
11
Cordea
8
Şoimaru
7
Cozma
13
Ilie Horea
9
Gavrilă
10
Prejmerean

Au mai intrat: Lăcătuş, Oltean, Papp, Gabor. Antrenor: Călin Moldovan

UTA Bătrâna Doamnă

28
Mara
19
Dinculescu
14
Copaci
13
Iuga
22
Lazăr
8
Toma
10
Costin
5
Brănişteanu
18
Pop G.
11
Lezeu
9
Turcanu

Au mai intrat: Mandache, Iova, Savid, Bodri. Antrenor: Dan Oprescu

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.