JSport.roJSport.ro

Universitatea Cluj şi CFR Cluj 2 au terminat la egalitate, 1-1, meciul de debut al noului sezon al Ligii a III-a. „Studenţii” au fost egalaţi în penultimul minut de joc, după ce au ratat, în prealabil, două ocazii mari de a închide meciul.

Elevii lui Marius Popescu au avut mai mult posesia în prima repriză şi câteva şanse la poarta fostului „U”-ist, Adrian Rus, însă doar una a creat cu adevărat pericol, atunci când şutul lui Goga a fost parat de către goalkeeper-ul CFR-ului.

Atacurile „studenţilor” s-au lovit de o apărare feroviară condusă aproape perfect de către Horj, pe finalul primei reprize oaspeţii trecând şi ei pe lângă deschiderea scorului, şutul lui Chiriţă din lovitură liberă fiind scos cu greu de Albuţ.

A doua parte a meciului a adus şi golul de 1-0, apărarea alb-vişiniilor fiind învinsă dintr-o fază fixă, Goga transformând perfect o lovitură liberă în minutul 58. Jucătorii lui Gheorghe Barbu au echilibrat partida după golul marcat de gazde, Şter ratând o ocazie imensă de egalare în minutul 72. Scăpat singur cu Albuţ, nou intratul în echipa CFR-ului a tras mult peste poarta Universităţii însă.

Odată cu trecerea timpului, feroviarii au riscat mai mult şi au fost aproape să fie pedepsiţi pe contraatac de către acelaşi Goga, însă Rus a intervenit salvator de această dată în faţa atacantului “studenţilor”.

Mai apoi a fost rândul lui Haţiegan să-l întindă pe portarul CFR-ului, însă a venit minutul 89, atunci când Alex Petruş l-a depăşit pe Albuţ într-un duel aerian şi a adus rumoarea pe Cluj Arena cu golul de 1-1. Până la final nu s-a mai întâmplat nimic, iar “U” începe cu un semieşec drumul spre promovarea în Liga a II-a.

“U” Cluj

1
Albuţ
6
Irimie
25
Onicaş
4
Abrudan
8
Takacs
14
Micaş
29
Giurgiu
23
Greu
18
Goga
77
Hordouan
11
Lemnaru

Au intrat: Moldoveanu, Ursu, Lemac, Haţiegan. Antrenor: Marius Popescu

CFR Cluj 2

93
Rus Ad.
19
Roş
29
Horj
5
Kereki
17
Chiriţă
27
Petruş Cl.
18
Giurgean
10
Pop Ad.
93
Petruş Al.
8
Hetea
9
Cazan

Au mai intrat: Şter, Pârv, Băican, Petrilă. Antrenor: Gheorghe Barbu

Joma - JSport.roJSport.ro

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.