JSport.roJSport.ro

Sticla Turda şi CS Floreşti au terminat la egalitate, 2-2, derby-ul campionatului din etapa a 22-a a Ligii a IV-a.

Toate golurile s-au marcat în repriza secundă, turdenii şi floreştenii înscriind inclusiv în prelungirile meciului de pe stadionul „Municipal”.

În prima repriză turdenii au avut mai mult posesia, dar floreştenii şi-au trecut în cont ocaziile. Mariş şi Dîrjan, în aceeaşi fază, au fost blocaţi de două intervenţii de excepţie ale lui Ursu, acelaşi Dîrjan mai având o şansă bună de gol pe finalul primei părţi. Turdenii au încercat să se apropie prin pase repetate de poarta lui Tiuţ, dar goalkeeperul oaspeţilor a avut emoţii doar la o lovitură de colţ.

Partea a doua a început, practic, de la 0-1, după ce Ursu nu a mai putut face nimic la reluarea lui Mariş din apropiere, care a profitat de o respingere a portarului turdean. Turdenii au reluat atacurile, însă în acelaşi ritm previzibil din prima repriză, iar floreştenii nu au avut mari probleme să se apere. Ba mai mult, puteau da lovitura prin Dîrjan, care a ratat o ocazie imensă din unghi, singur cu Ursu.

Acea ocazie parcă i-a trezit pe jucătorii lui Artur Podar, care au devenit mult mai periculoşi la poarta oaspeţilor, Lăkătuş şi Bituleanu având două şanse bune de a marca. În cele din urmă, golul egalizator a venit dintr-un penalty transformat de Marcu în minutul 72, decizie a lui Horaţiu Feşnic contestată de către roş-albaştri.

După o nouă ocazie a lui Lăkătuş, meciul s-a echilibrat pe final, turdenii dând impresia că sunt mulţumiţi cu remiza. Floreştenii, care mai puteau spera la promovare doar cu o victorie, au ieşit mai mult la atac, dar turdenii au fost cei care au înscris în minutul 90+1, prin Mărie, printr-o reluare din careu.

La ultima fază, cu Tiut în atac, oaspeţii au reuşit să egaleze prin Cucuruzan după un corner, iar distanţa între cele două echipe rămâne de patru puncte în clasament, turdenii având şi un meci mai puţin.

Sticla Turda

Ursu
Marcu
Cocoară
Ionescu
Soporan
Bituleanu
Paleoca
Savu
Silaghi
Chişu
David

Au mai intrat: Fl. Dan, Lăkătuş, Mărie, Mărginean, Moldovan. Antrenor: Artur Podar

CS Floreşti

Tiut
Corpodean
Părăvan
Truşcă R.
Frătean
Toader
Someşan
Văidean
Kilin
Dîrjan
Mariş

Au mai intrat: Bran, Cucuruzan, Rus Cl. Antrenor: Călin Budişan

Joma - JSport.roJSport.ro

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.