JSport.roJSport.ro

CFR Cluj 2 a pierdut, 0-4, meciul de pe teren propriu cu Avântul Reghin, disputat vineri după-amiază în etapa a 10-a a seriei a cincea din Liga a III-a.

În faţa a aproximativ 50 de spectatori, feroviarii au primit, într-un singur joc, aproape jumătate din golurile încasate în cele nouă etape.

Meciul de la baza CMC a început odată cu ploaia, iar acest lucru nu a însemnat deloc belşug pentru clujeni. Într-o primă repriză în care aceştia au avut posesia mai mult, dar degeaba, mureşenii au marcat două goluri prin două faze fixe.

Sîplăcan a transformat o lovitură liberă de la marginea careului în minutul 30, iar Murar a dat gol în prelungiri, dintr-un penalty. Gazdele au avut o bară prin Figueira, iar la pauză antrenorul clujenilor, Gheorghe Barbu, a făcut trei schimbări.

Chiar dacă CFR-ul a creat mai mult pericol la poarta mureşenilor, ultima pasă, portarul Reghinului şi din nou bara s-au pus în calea golului clujean. Pe contraatac, Merdariu şi Stavilă au îngropat speranţele clujenilor, care au ajuns la a patra înfrângere a campionatului.

De menţionat în repriza secundă şi accidentarea lui Giurgean, atacantul clujenilor lovindu-se la cap după un duel aerian şi părăsind pe targă terenul, fiind dus direct în ambulanţă.

CFR Cluj 2

Rus Ad.
Roş
Kereki
Konare
Pârv
Petruş S.
Coţi
Petrila
Dat
Figueira
Giurgean

Au mai intrat: Şter, Hamed, Băican, Lu. Antrenor: Gheorghe Barbu

Avântul Reghin

Husar
Truţa
Merdariu
Sîplăcan
Inţa
Feketics
Moldovan
Paicău
Fulop
Bogătan
Murar

Rezerve: Suciu-Popa, Horvath, Luca, Ilinca, Stavilă, Pavel. Antrenor: Vilmos Stoica

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.