JSport.roJSport.ro

Etapa a 21-a a Ligii a IV-a a debutat miercuri după-amiază, cu meciul dintre Viitorul Mihai Georgescu şi Vulturul Mintiu-Gherlii.

Disputat la baza „Unirea”, jocul s-a încheiat cu victoria oaspeţilor, 3-2, care au acceptat cererea Viitorului de a juca la mijloc de săptămână acest meci.

Mihai Georgescu a folosit astfel echipa din Liga Elitelor, care nu a început deloc bine partida însă. Mai experimentaţi şi mai puternici fizic, jucătorii lui Lucian Roman au marcat de trei ori consecutiv. Dubla lui Lehene şi golul lui Bouros au dus scorul la 3-0, Silaghi reducând din diferenţă până la pauză.

Partea a doua a jocului a adus o prezenţă mai activă a gazdelor în jumătatea Mintiului, dar în schimb şi câteva ratări mari la poarta formaţiei lui Mihai Georgescu. Şansele irosite de Vulturul putea să o coste victoria, mai ales după ce Chira a făcut ca scorul să arate 2-3 pe final. Mintiul a rezistat, însă, fără să mai primească gol şi a bifat prima victorie din 2018.

Acest succes a fost umbrit, totuşi, de decizia Comisiei de Disciplină a AJF Cluj, care a suspendat terenul Vulturului pentru o etapă, din cauza unor incidente ce ar fi avut loc la meciul cu Sporting Apahida, de duminică.

Potrivit AJF Cluj, doi oameni de ordine ar fi înjurat şi bruscat arbitrii partidei, asta după ce Csiki Marton, jucătorul Mintiului, i-ar fi ameninţat la rândul său, motiv pentru care a primit şase etape de suspendare.

„Oamenii de ordine s-au pus acolo tocmai pentru ca lumea să nu aibă treabă cu arbitrii. Csiki Marton nu a intrat pe teren, a jucat şi a fost înlocuit, după care a stat în tribune. Nu a avut nimeni treabă cu arbitrii. Eu cred că s-ar putea să fim executaţi politic. Nouă ne-a suspendat o etapă terenul, iar la Viile Dejului arbitrul a fost bătut, au intrat spectatorii în teren, şi nu le-a suspendat terenul. Dacă cineva are ceva de împărţit cu noi, să ne spună în faţă”, a declarat organizatorul de competiţii al Mintiului, Gavril Grigoreanu.

Vulturul chiar a fost adversarul celor de la Viile Dejului la meciul de anul trecut, în care arbitrul Mircea Salomir a fost lovit de un jucător, dar dejenii au rămas atunci cu terenul nesuspendat pentru că din raportul observatorului AJF Cluj a reieşit că spectatorii nu au intrat pe teren.

Mai jos aveţi câteva fotografii de la meciul de ieri.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.