JSport.roJSport.ro

Universitatea Cluj a câştigat cu 2-0 meciul cu Performanţa Ighiu, disputat vineri după-amiază la Alba Iulia.

“Studenţii” au obţinut trei puncte importante pentru promovare, după mai multe zile în care scandalul mutării partidei de la Ighiu la Alba Iulia a ţinut capul de afiş, alături de acuzele venite dinspre tabăra din Alba.

Pe stadionul „Cetate”, elevii lui Adrian Falub au început tare meciul. Goga, în două rânduri, şi Ene au fost aproape să-l învingă pe Zăvoi. Presiunea Universităţii a avut efect şi pe tabelă după jumătare de oră, atunci când Haţiegan a împins în plasă mingea din apropiere, la o fază la care gazdele au cerut offside.

„Studenţii” nu au mai forţat până la pauză, în timp ce Ighiul nu a putut mai mult, iar după 45 de minute „U” conducea cu 1-0. Abrudan putea să majoreze avantajul echipei sale în minutul 57, însă reluarea acestuia din careu a lovit doar bara.

Ighiul a reuşit să echilibreze partida odată cu trecerea timpului, dar golul lui Haţiegan, venit în minutul 75 printr-un şut de la marginea careului, a liniştit definitiv partida. „U” s-a impus cu 2-0, doar pentru că Haţiegan a ratat o şansă imensă în prelungiri, şi are patru puncte în plus faţă de echipa din Alba, dar şi un  meci mai puţin disputat.

Performanta Ighiu

Zavoi
Marginean
Oara
Iclanzan
Campean
Unguru
Trifa
Tineiu
Fetita
Marcu
Seiwerth

Au  mai intrat: Joldeş, Olălău, Hidişan. Antrenor: Mihai Manea


Universitatea Cluj

Dinu
Manu
Abrudan
Cordos
Takacs
Florescu
Giurgiu
Micas
Goga
Ene
Hatiegan

Au  mai intrat: Greu, Ursu, Onicaş, Chiş. Antrenor: Adrian Falub

 

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.