JSport.roJSport.ro

CFR Cluj şi FCSB au terminat la egalitate, 1-1, meciul de pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”, disputat în faţa a peste 17.000 de spectatori. Vera şi Budescu au marcat cele două goluri, ambele formaţii luând câte un punct după un joc mult mai aprins la televiziuni, în ultimele zile.

Cu Dan Petrescu aflat într-o lojă a stadionului din Gruia, cele două echipe au început prudent derby-ul din etapa a 11-a Ligii I, clujenii adoptând aceeaşi tactică din meciul cu CSU Craiova, lăsându-i pe oaspeţi să aibă mai mult posesia.

Ardelenii au avut un gol anulat după ce arbitrul Ovidiu Haţegan a fluierat un fault în atac, iar apoi steliştii au ratat două şanse aproape identice. Budescu a executat de fiecare dată lovituri libere în careul lui Arlauskis, la ultima Bălaşa trimiţând peste poartă din poziţie perfectă.

Finalul primei reprize a însemnat şi deschiderea scorului, Vera reluând cu capul în plasă după o ieşire greşită a lui Niţă, iar CFR-ul intra în avantaj la vestiare. În partea a doua a meciului, tot clujenii au avut prima ocazie, şutul lui Nistor din minutul 59 fiind parat de portarul FCSB-ului.

După ce Vera nu a ajuns la o minge care i-a sărit cu noroc în faţă, bucureştenii au egalat la faza imediat următoare, Budescu trimiţând în plasă o minge primită de la Man în minutul 63. Clujenii au acuzat şocul primirii golului şi oaspeţii au fost din nou periculoşi în careul alb-vişiniilor, elevii lui Dan Petrescu apropiindu-se rar de careul lui Niţă până la final.

Nici adversarii nu au mai produs pericol, mai apoi, la poarta feroviarilor, iar meciul s-a terminat la egalitate, cu strângeri de mână şi îmbrăţişări între cele două tabere, clujenii păstrând diferenţa de patru puncte în clasament faţă de rivali.

CFR Cluj

87
Arlauskis
45
Camora
30
Mureşan
55
Vinicius
6
Manea
28
Hoban
19
Culio
57
Nouvier
10
Deac
15
Nistor
11
Vera

Au mai intrat: Omrani, Rus, Balde. Antrenor: Dan Petrescu

FCSB

1
Niţă
12
Morais
16
Planic
4
Bălaşa
2
Benzar R.
6
Nedelcu
5
Pintilii
10
Tănase
11
Budescu
22
Golofca
7
Alibec

Au mai intrat: Man, Coman Fl., Gnohere. Antrenor: Nicolae Dică

Joma - JSport.roJSport.ro

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.