Universitatea Cluj a învins-o pe Pandurii Târgu Jiu cu 2-0, în ultima etapă a Ligii a II-a, iar acum se pregăteşte pentru cele două meciuri care o poate readuce în Liga 1 după patru ani.

Golgheterul Universităţii, Cristi Gavra, nu a marcat în jocul cu Pandurii, dar a terminat partida în galerie.

Chemat la salut de Peluza „Şepcile Roşii” după ce a fost înlocuit, atacantul clujenilor a urcat apoi în galeria lui „U”, de unde a cântat alături de fani.

„Mă bucur foarte mult. A fost o zi frumoasă pentru mine. De mic am visat să evoluez la un club de tradiție, cu fani numeroși și sunt fericit că azi am cântat alături de ei, în peluză. Nu contează cu cine vom juca la baraj. Important e că, aici acasă, avem un avantaj foarte mare. Jucăm cu aceşti suporteri incredibili, minunaţi, care sunt sigur că ne vor împinge de la spate”, a spus Gavra, care ar prefera să joace meciul decisiv pentru promovare pe teren propriu.

Universitatea va afla astăzi cu cine va juca la baraj, iar mâine unde va evolua în prima manşă a acestuia. „Avem șansa noastră și vom profita de ea cât putem de mult, vom da totul pe teren și sperăm să promovăm. Nu am nici o preferință la baraj, important e cum vom arăta noi pe teren”, a spus şi marcatorul dublei de sâmbătă, Dorin Goga.

„U” Cluj a terminat campionatul Ligii a II-a pe locul trei, cu 82 de puncte, la cinci puncte în spatele locului secund, dar şi la aceeaşi distanţă de Petrolul Ploieşti, care a terminat pe patru.

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte