JSport.roJSport.ro

IMG_2018_1200x800Universitatea Cluj a disputat, sâmbătă la prânz, al doilea meci amical din acest an, 4-1 cu Sănătatea Cluj. Antrenorul Mihai Teja nu a putut conta, însă, pe aproape niciun jucător care a dus greul în prima parte a sezonului, majoritatea titularilor de drept refuzând să joace din cauza restanţelor financiare care se întind pe mai multe luni.

Startul partidei disputate la baza „Dan Anca” a întârziat peste 30 de minute tocmai din acest motiv, Teja nereuşind să strângă pentru acest meci decât 10 jucători. În poarta „studenţilor” a stat Andrei Todoran, legitimat chiar la Sănătatea Cluj, iar în teren au evoluat doar Lorant Kovacs şi Darius Hâmpea din formaţia de bază a lui „U”, antrenorul „şepcilor roşii” bazându-se, însă, şi pe Raul Ciupe şi Vali Lemnaru, jucători care se pregătesc cu echipa clujeană.

Au mai fost în teren patru juniori, dar şi Alexandru Dan şi Yannick Agro, jucători testaţi de către Teja. Partida în sine a fost dominată, aproape total, de către „U”-işti, mult mai bine pregătiţi fizic decât adversarii lor, golurile alb-negrilor fiind reuşite de Lemnaru şi Kovacs, ambii marcând de două ori, în timp ce de la Sănătatea a deschis scorul Florin Dan, din penalty.

„Acei jucători nu şi-au primit banii şi au refuzat să intre pe teren, vom vedea ce se va întâmpla. Le-am spus să încerce să meargă mai departe, că nu e bine aşa, să aibă răbdare că poate se întâmplă ceva, poate i se face milă de noi la cineva. Pe de-o parte îi înţeleg şi pe ei, dar peste tot sunt probleme. Vedeţi că se retrag echipe, sunt restanţe şi de 9 luni la alţii, e important ca noi să rezistăm în liga a doua şi să nu moară echipa”, a spus Mihai Teja la finalul partidei cu Sănătatea.

„U” Cluj: Todoran – Ciupe, Alexandru Dan, Berci, Hâmpea – Moruţan, Kovacs, Norbert Janos, Yannick Agro-Lemnaru, Zdroba

Sănătatea: Man-Paul, Matei, Perde, Siecoban-Cristea, Tothăzan-Lupu, Dan Florin, Gâţ-Ceaca. Au mai intrat: Horgoş, Ţârlea, Bălătici, Bucur, Iura, Rotar, Ursuţ, Nicula, Negrea şi Ghişa.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.