JSport.roJSport.ro

img_9896_1024x683Universitatea Cluj a bifat o nouă victorie cu goluri multe în Liga a IV-a, de data aceasta învingând-o pe Arieşul Mihai Viteazu, 11-0, într-un meci din etapa a 13-a a campionatului. „Şepcile roşii” au realizat al doilea scor al acestui sezon, victoria cu Unirea Tritenii de Jos din prima etapă, 12-0, neputând fi, deocamdată, depăşită.

Oaspeţii au rezistat doar trei minute fără să primească gol pe Cluj Arena, Lemac speculând o greşeală în centrul defensivei din Mihai Viteazu. De altfel, atacantul Universităţii din acest meci a mai înscris de încă două ori până la pauză, Paul Costea şi Fodor, ultimul din lovitură de la 11 metri, stabilind scorul primei reprize, 5-0.

Şi în partea a doua a meciului s-a jucat aproape exclusiv în jumătatea oaspeţilor, Costea şi Lemac reuşind să mai înscrie câte un gol. Hîmpea şi nou intratul Pintea, acesta din urmă autor al unui hattrick, au marcat şi ei până la finalul jocului, contribuind la cel de-al doilea scor al campionatului Ligii a IV-a, 11-0.

În următoarea etapă, însă, clujenii par a avea serios de muncă pentru a se impune, Universitatea având meci la Gherla, împotriva Armenopolisului.

u-cluj“U” Cluj

1
Man
13
Manu
6
Irimie
4
Abrudan
17
Fizeşan
32
Hîmpea
8
Fodor
29
Giurgiu
77
Bercea
28
Costea
7
Lemac

Au mai intrat: Haţiegan, Pop Solovăstru, Paşca, Pintea. Antrenor: Marius Popescu

ariesul-mihai-viteazuArieşul Mihai Viteazu

12
Ionele
17
Crişan
14
Mărginean
16
Boboia
5
Tolomeiu
10
Moldovan H.
13
Vescan
4
Koloszi
6
Perde
18
Sadaguschi
9
Ignat

Au mai intrat: Pintilescu, Lincă, Ciurea, Varga. Antrenor: Lucian Roşu

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.