JSport.roJSport.ro

Înaintea primelor două meciuri oficiale ale celor două echipe din această săptămână, CS Floreşti şi Unirea Iclod s-au întâlnit, luni seara, într-un meci amical.

Disputat la baza „Dan Anca” din Cluj-Napoca, jocul a fost controlat de echipa mai experimentată şi cu o valoare individuală mai mare, CS Floreşti câştigând cu 5-2.

Întărită şi cu trei jucători ai Unirii Floreşti, echipă care va participa doar în Liga a V-a din sezonul următor, formaţia care şi-a anunţat intenţiile de promovare în Liga a III-a a condus cu 3-1 la pauză.

În partea a doua a meciului, elevii lui Călin Budişan au fructificat doar două dintre ocaziile create, Gădălean, Szilard, Turcu şi Crişan, ultimul de două ori, fiind jucătorii care au marcat de cinci ori în poarta Iclodului. Pentru nou-promovata în Liga a IV-a a înscris ambele goluri Valentin Dîrjan, fratele jucătorului de la CS Floreşti, Paul Dîrjan.

Dacă învingătoarea jocului de ieri va evolua miercuri în Cupa României, cu Viitorul Feleacu, Unirea Iclod va avea meci cu Speranţa Jucu, în weekend.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.