JSport.roJSport.ro

img_3295_1200x800Universitatea Cluj a avut nevoie de şapte etape pentru a ajunge pe locul 1 în campionatul Ligii a IV-a. Cu un meci mai puţin disputat decât aproape toate celelalte contracandidate, „studenţii” au urcat pe prima poziţie după victoria de astăzi, 2-0 cu Olimpia Gherla.

Lideri până la acest meci, oaspeţii au evoluat curajos pe Cluj Arena, însă doar după ce au încasat primul gol, în minutul 14, de la Moşuţi. Până la pauză, elevii lui Laur Aştilean şi Csaba Kilin au reuşit să dea o replică bună Universităţii, care ar fi putut intra cu un avantaj mai mare la cabine, totuşi, însă portarul Mihai Drăgan a salvat-o de două ori pe Olimpia în situaţii clare de gol.

Partea a doua a meciului a început cu un nou spectacol pirotehnic în Peluza „Şepcilor Roşii”, dar şi cu un penalty acordat gherlenilor, ratat, însă, de către Costin Mureşan, care a trimis pe lângă poartă. Până să-şi revină din acest şoc, oaspeţii au mai încasat o lovitură, Iuliu Haţiegan punctând pentru 2-0 şi liniştind complet jocul.

Mulţumiţi cu scorul de pe tabelă, gazdele nu au mai forţat foarte mult la poarta gherlenilor, iar aceştia din urmă nu au putut să pună probleme defensivei clujene, meciul încheindu-se cu victoria la două goluri diferenţă a “şepcilor roşii”.

Profitând de remiza Sticlei Turda la Tritenii de Jos, 1-1, Universitatea Cluj a ajuns pe locul 1 în clasament, elevii lui Marius Popescu fiind la egalitate de puncte cu adversarii lor de astăzi, însă au un golaveraj zdrobitor, 35-4.

u-cluj“U” Cluj

33
Pop R
32
Hîmpea
6
Irimie
15
Cîndea
17
Fizeşan
30
Moşuţi
8
Fodor
29
Giurgiu
7
Lemac
9
Haţiegan
18
Goga

Au mai intrat: Manu, Kilin, Paşca, Pintea.

Antrenor: Marius Popescu

olimpia-gherlaOlimpia Gherla

30
Drăgan
3
Popovici
15
Pop S
4
Pop Fl
6
Gliga
7
Stupinean
5
Mureşan
10
Balint
19
Dascăl
16
Bondor
17
Szabo

Au mai intrat: Chendrean, Sânmărtean, Anghel, Câmpian.

Antrenori: Csaba Kilin, Laur Aştilean

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

  1. Îmbucurătoare cooptarea jucătorilor Manu şi Fodor în angrenajul echipei care are deja un lot închegat, tânăr şi în creştere de formă. Staff-ul clujean dovedeşte faptul că se lucrează cu devotament şi pricepere la “U” ! Aşteptăm şi păreri autorizate din partea managerului Sabău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.