JSport.roJSport.ro

Sănătatea Cluj are la antrenamente, de aproximativ o săptămână, un jucător cu peste 150 de meciuri la activ în Liga I.

Lucian Goian a cerut să se pregătească cu formaţia lui Marius Semeniuc, campionatul din India, acolo unde evoluează pentru Mumbai City, reluându-se abia în toamnă, iar oficialii Sănătăţii nu au stat pe gânduri.

Ba mai mult, fost jucător, printre altele, la Dinamo şi CFR Cluj, Goian a fost folosit şi în două meciuri amicale până acum, la ultimul dintre ele, disputat sâmbătă la prânz, reuşind să şi marcheze. Acesta a înscris, cu o lovitură de cap, al doilea gol al Sănătăţii în amicalul cu ASA Târgu Mureş 2, câştigat cu 4-0 de clujeni, Goian achitându-se cu brio şi de sarcina defensivă. Fundaşul l-a avut adversar direct pe Valentin Lemnaru, fostul atacant al Universităţii Cluj urmând să semneze, cel mai probabil, cu echipa din Liga I a ASA-ului.

De menţionat, însă, că Goian doar se pregăteşte cu formaţia clujeană, jucătorul încă aşteptând o ofertă din străinătate pentru următoarele luni, nefiind exclus, totuşi, ca el să stea pe margine până la reluarea campionatului indian. De altfel, perioada de transferuri în Liga a III-a se termină chiar luni, iar şansele ca Goian să fie legitimat la Sănătatea par a fi destul de mici.

Pentru echipa clujeană au mai marcat în partida de ieri Bria, Ititesc şi Lupu, clujenii câştigând al doilea meci din această iarnă, după cel cu Metalurgistul Cugir, între timp „viruşii” pierzând testul cu Luceafărul Oradea. Pentru echipa lui Marius Semeniuc urmează un alt meci amical sâmbătă, cu CS Iernut.

Sănătatea Cluj, repriza I: Todoran-Bucur, Goian, Negru, Deneş-Lazăr, Someşan, Anchuoikong, Varodi-Bria, Rus

Sănătatea Cluj, repriza a II-a: Lăzăreanu-Ciupe, Goian, Misăraş, Bălătici-Flueraş, Lupu, Ititesc, Sullar, Vitan-Gaşpar. Au mai intrat: Mihăescu şi Palko (probe)

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.