JSport.roJSport.ro

img_9752_1200x800Ardealul Cluj şi AS Viile Dejului au oferit un meci spectaculos în etapa a patra a Ligii a IV-a, terminat la egalitate, 4-4. Jocul disputat la baza Someşeni a avut de toate, opt goluri, numeroase ratări, mai ales în tabăra gazdelor, care au trimis şi de trei ori mingea în bară, dar şi un gol în minutul 90 al oaspeţilor.

Până la reuşita lui Silaşi din final, cele două formaţii s-au succedat la conducere, dejenii reuşind să marcheze primii. La pauză s-a intrat cu 2-2, Ardealul părând a avea controlul asupra meciului în partea secundă, mai ales după ce oaspeţii au şi căzut din punct de vedere fizic.

O nesincronizare în defensivă pe finalul jocului, însă, l-a lăsat singur pe Silaşi cu toată poarta în faţă, mijlocaşul dejean trecându-şi în cont „dubla” la meciul de astăzi, dar şi golul care a adus un punct echipei sale. Tot o „dublă” a reuşit şi Farkas, pentru Ardealul marcând în acest joc Juncu, Cozma, Ilie Horea şi Cordea.

„Am ratat foarte mult, am avut şi vreo câteva bare, dar am făcut şi câteva greşeli pe faza defensivă. Adversarul a jucat un pic mai bărbăteşte, dar nu-i problemă, asta îi mai căleşte şi pe jucătorii mei. Am luat gol pe final, e clar că nu-ţi pică bine, dar eu sunt deranjat pentru că am făcut acele greşeli în defensivă şi pentru că am ratat foarte mult, însă vom învăţa din aceste greşeli”, ne-a spus tehnicianul Ardealului, Călin Moldovan, echipa sa bifând al patrulea punct din acest sezon, având, însă, şi un meci mai puţin disputat.

„Eu sunt mulţumit de rezultat, chiar dacă aş putea zice că Ardealul ar fi meritat victoria, pentru că a avut ocazii multe. Noi am jucat bine în prima repriză, dar am căzut fizic mai apoi”, a spus şi antrenorul oaspeţilor, Alexandru Marton, problemele de ordin fizic fiind subliniate şi de către preşedintele secţiei fotbal a clubului dejean, Cosmin Groza.

AS Viile Dejului a bifat, totuşi, al doilea rezultat pozitiv la rând, etapa trecută formaţia nou-promovată reuşind să câştige cu Viitorul Mihai Georgescu.

Ardealul Cluj

Mureşan
Juncu
Oltean
Magopeţ
Creţ
Cordea
Prejmerean
Şoimaru
Bococi
Gavrilă
Horea Ilie

Au mai intrat: Corduneanu, Hociung, Feraru, Cozma. Antrenor: Călin Moldovan

Viile Dejului

Ruţă
Cengheri
Mureşan An
Banias
Tarţa
Hoza
Silaşi
Popa I
Mureşan M
Vaida
Farkas

Au mai intrat: Şuteu, Nemeti, Popa G. Antrenor: Alexandru Marton

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.