JSport.roJSport.ro

Meciul din etapa a 23-a a Ligii I, dintre ASA Târgu Mureş şi ACS Poli Timişoara, terminat 0-0, intră lejer în topul celor mai slabe asistenţe din acest sezon.

Disputat în Gruia, din cauza terenului impracticabil de la Târgu Mureş, acest joc a strâns doar 75 de spectatori la tribuna a doua, majoritatea fani ai ASA-ului. De menţionat că au existat şi cinci persoane care au luat loc la tribuna zero, cel mai probabil prieteni apropiaţi ai jucătorilor mureşeni.

Au existat şi doi suporteri care au încurajat-o pe ACS Poli în momentul în care elevii lui Ionuţ Popa au ieşit la încălzire, pe lângă cei 75 de spectatori, atât câţi erau, la un moment dat, pe parcursul primei reprize la tribuna a doua, apărând apoi câţiva reprezentanţi ai celor două echipe, ai forţelor de ordine şi ai clubului CFR Cluj.

Meciul nu a interesat aproape pe nimeni, în condiţiile în care, în urmă cu cinci zile, pe acelaşi stadion s-a bătut recordul de asistenţă la un meci în Gruia din acest sezon, 14.500 de spectatori urmărind, pe o ceaţă densă, CFR-Steaua (foto jos).

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.