JSport.roJSport.ro

img_3122_1024x683Sănătatea Cluj a ratat şansa de a se apropia la doar două puncte de locul 1, pierzând ultimul meci al turului seriei a cincea a Ligii a III-a, 0-2 cu FC Hermannstadt.

Dacă în prima repriză vedetă a fost vremea, vântul şi fulgii de zăpadă coborând la minim vizibilitatea pe teren, în a doua parte a meciului oaspeţii s-au văzut mai mult în jumătatea clujenilor. Sănătatea nu a reuşit să profite de momentele bune avute în prima repriză, iar în a doua a primit gol pe un fond de dominare al sibienilor, care au ieşit cu un alt echipament şi cu o altă determinare de la vestiare.

La final, antrenorul clujenilor, Marius Semeniuc, a recunoscut superioritatea adversarilor, care au marcat prin Cârstean şi Tătar, dar a ţinut să precizeze că sibienii au fost principalii beneficiari ai condiţiilor meteo dificile.

“A fost o vreme neanunţată de nimeni, păcat că nu am reuşit să fructificăm şansele din prima repriză. În a doua ne-au surprins ei pe două mingi din lateral, dar cred că terenul i-a şi avantajat foarte tare, ei fiind echipă de gabarit, cu jucători mari, înalţi, şi se pare că terenul şi vremea au fost pe placul lor. Felicităm adversarul, a fost o victorie meritată, iar noi rămâne să vedem pe ce loc vom termina în clasament. În linii mari, a fost un tur peste aşteptări şi chiar i-am felicitat acum în vestiar pe băieţi. În pauza competiţională sperăm să facem o pregătire bună de iarnă şi să ataşăm şi câţiva jucători de care avem nevoie”,  ne-a spus, după cea de-a treia înfrângere a turului, Marius Semeniuc.

“Viruşii verzi” au coborât până pe locul al patrulea în clasament, fiind depăşiţi de FC Zalău, care a câştigat la Târgu Mureş, dar şi de Comuna Recea, la golaveraj. Mai jos aveţi o galerie foto a ultimului meci din acest tur de campionat jucat de Sănătatea Cluj.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.