JSport.roJSport.ro

În aceeaşi zi în care s-a reunit şi Universitatea Cluj, colega “şepcilor roşii” din seria a cincea a Ligii a III-a, Sănătatea Cluj, a efectuat şi ea primul antrenament.

Pe terenul sintetic de la baza “Clujana” s-au pregătit 18 jucători, existând şi câteva absenţe, printre care şi cei doi portari, toţi fiind învoiţi de antrenorii Csaba Kis şi Dan Matei.

Pe de altă parte, Raul Vitan s-a despărţit de “viruşi”, acesta urmând să joace la Dacia Unirea Brăila, în timp ce Denis Lazăr va mai continua la Sănătatea doar dacă nu îşi va găsi o altă echipă în această perioadă.

La reunirea de luni au fost prezenţi şi câţiva jucători în probe, cel mai cunoscut dintre ei fiind Adrian Pintea, fostul atacant al Universităţii Cluj având şanse mari să îmbrace tricoul verde în retur.

“Obiectivul nostru e să terminăm în primele 10, cum a zis şi patronul, dar sigur că noi vrem cât mai sus. Ne interesează Cupa României şi cu cât terminăm mai în faţă, cu atât intrăm mai târziu în această competiţie. Meciurile grele le avem aproape toate în deplasare, sperăm să câştigăm jocurile de acasă şi să începem campionatul aşa cum l-am terminat anul trecut, pentru că avem o serie de meciuri fără înfrângere”, a spus unul dintre antrenorii clujenilor, Csaba Kis.

Sănătatea va disputa primul meci amical al iernii miercuri, 24 ianuarie, cu Ardealul Cluj, în timp ce Sticla Turda, CS Iernut, Minaur Baia Mare şi MS 08 Târgu Mureş sunt alţi adversari pe care clujenii îi vor avea până la reluarea campionatului.

De asemenea, nu sunt excluse nici partide cu Performanţa Ighiu şi CFR Cluj 2, în funcţie de programul celor două formaţii.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.