JSport.roJSport.ro

Sporting Apahida şi Arieşul Mihai Viteazu, două echipe cu un joc promiţător în acest start de sezon, au terminat la egalitate, 2-2, meciul direct disputat astăzi, la Apahida.

Ambele echipe au marcat câte un gol pe repriză, oaspeţii fiind cei care au început mai bine meciul, gazdele având un start mai bun în partea a doua.

Danciu a deschis scorul pentru Arieşul, formaţia din Mihai Viteazu având apoi şi o bară în urma unei lovituri de colţ. În loc să fie 2-0, s-a făcut 1-1 însă, Raul Cîmpean egalând dintr-o lovitură de la 11 metri chiar înainte de finalul primei reprize.

Partea a meciului a fost începută mai bine de către Sporting, care a trecut la conducere după golul lui Ciotlăuş, iar dominarea Arieşului a început să aducă ocaziile la poarta lui Nicoară. Doar una a fost şi fructificată, însă, prin nou-intratul Varga, cea mai mare şansă de victorie aparţinându-i apoi lui Cătălin Crişan, care a irosit un penalty.

„Au fost ocazii de ambele părţi şi cred că rezultatul e echitabil. S-a văzut că sunt mai bine pregătiţi fizic decât noi, că fac antrenamente, iar în a doua repriză ne-au dominat, mai ales pe final, când au fost peste noi. A fost nevoit să-l schimbăm şi pe fundaşul nostru central, care a ieşit accidentat. Am greşit la golul de 2-2 în defensivă, avem mari probleme acolo şi e greu pentru că nu putem avea toţi jucătorii la fiecare meci, iar atunci când improvizăm se vede. Dar, una peste alta, la nivelul la care se află echipa zic că a fost un egal echitabil”, a declarat antrenorul Apahidei, Florin Pojar.

„Sunt supărat că nu am câştigat. Nu vreau să mă leg de arbitrii, nu vreau să mă leg de nimic, sunt supărat pe echipa mea. Prea multe ratări am avut. Jocul, parţial, m-a mulţumit, dar sunt nemulţumit de ratări, exagerat de multe am avut. De ratări şi de portar sunt nemulţumit”, a declarat şi antrenorul Arieşului, Lucian Roşu.

Sporting Apahida

Nicoară
Mureşan L.
Cîmpean R.
Barz
Bold
Găvruş
Lăcătuş
Ciotlăuş
Luca
Daradics
Bondor

Au mai intrat: Chindriş, Telecan, Pop C. Antrenor: Florin Pojar

Arieşul Mihai Viteazu

Biliga
Cîţcăuan
German
Crişan N.
Crişan C.
Moldovan H.
Kopandy
Ignat
Danciu
Rus D.
Pintilescu

Au mai intrat: Varga, Râşteiu. Antrenor: Lucian Roşu

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.