JSport.roJSport.ro

Cel mai aşteptat meci al turului campionatului, CS Floreşti-Sticla Turda, a oferit puţin spectacol, teama de înfrângere făcându-le pe cele două echipe să pună un mare accent pe faza defensivă.

Meciul s-a încheiat la egalitate, 1-1, ambele formaţii marcând, până la urmă, doar din faze fixe.

După o primă repriză anostă, în partea a doua a meciului oaspeţii au reuşit să exercite o presiune constantă la poarta lui Tiut timp de câteva minute. Pe acest fond de dominare a venit şi deschiderea scorului, Sergiu Mărginean trimiţând direct în vinclul portarului floreştenilor din lovitură liberă.

Era minutul 66, iar turdenii păreau că se vor distanţa în clasament, mai ales că au început să fie periculoşi şi pe contraatac, şansele ivite fiind tratate, însă, destul de lejer de jucătorii lui Artur Podar. Odată cu trecerea timpului, elevii lui Călin Budişan au început să se „aşeze” tot mai mult în jumătatea oaspeţilor, iar o fază fixă le-a permis acestora să şi egaleze, Răzvan Truşcă marcând cu o lovitură de cap în minutul 87.

Până la final nu s-a mai întâmplat nimic, iar derby-ul de la Floreşti s-a terminat cu un rezultat convenabil mai mult pentru oaspeţi, care rămân lideri în clasament, cu două puncte peste rivala directă la promovare.

„Sunt mulţumit de jocul echipei, de determinarea avută, de atitudine, dar mai avem un pic de lucru la omogenitate şi la sincronizarea la finalizare. Pe de altă parte, nu am comentat arbitrajul până acum, dar astăzi a întors jocul exact cât a trebuit şi, părerea mea, ni s-a refuzat un 11 metri de catalog pe final. Rămân două puncte diferenţă în clasament, dar asta nu înseamnă nimic pentru că mai vin meciurile grele şi pentru ei. Felicit adversarul pentru cum a jucat astăzi, echipă bună, dar încă e devreme să vorbim despre o favorită la locul 1. Noi sperăm să mergem pe panta asta ascendentă şi să câştigăm toate meciurile, iar în retur vom vedea ce va fi”, a declarat antrenorul floreştenilor, Călin Budişan.

„A fost o primă repriză echilibrată, dar în a doua am reuşit să punem stăpânire pe joc şi a venit şi golul, dintr-o execuţie foarte bună. Din păcate, am primit un gol dintr-o greşeală, pentru că nu trebuia să facem fault acolo, se putea evita acest lucru. Important e că nu am pierdut, rămânem pe locul 1 la aceeaşi diferenţă şi luăm şi partea bună din acest meci. Îi felicit pe băieţi pentru efort, felicit şi echipa adversă”, ne-a spus şi antrenorul liderului, Artur Podar.

CS Floreşti

12
Tiut
3
Corpodean
6
Părăvan
4
Truşcă R.
10
Frătean
9
Pop P. ⬇
8
Kilin ⬇
15
Timoc ⬇
21
Dîrjan P. ⬇
17
Tăbârţă
7
Turcu

Au mai intrat: Bran, Crişan, Roman, Vălean. Antrenor: Călin Budişan

Sticla Turda

44
Ursu
2
Marcu
15
Cocoară
17
Soporan
3
Mercean ⬇
14
Chişu
8
Savu
16
Mărginean
7
Silaghi ⬇
20
Dan Florin ⬇
21
Lăkătuş Gh. ⬇

Au mai intrat: Bituleanu, Tot, Szakacs, Mărie. Antrenor: Artur Podar

Joma - JSport.roJSport.ro

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.