JSport.roJSport.ro
fotografii: Marius Jucan şi Ştefan Martinescu

Meciul amical de gală disputat sâmbătă, între o formaţie compusă din foşti jucători ai echipelor clujene şi selecţionata Luceafărul 1983 Bucureşti, s-a terminat la egalitate, 3-3.

După o oră de joc efectiv, compusă din două reprize a câte 30 de minute, cele două formaţii au dat-o la „pace” pe terenul din Parcul Sportiv „Iuliu Haţieganu”, glumele şi voia bună nelipsind niciun moment de pe teren.

Singura problemă din timpul partidei a fost dată de „tricourile strâmte” de pe unii jucători, după cum ne-a spus organizatorul acestui meci, Alpar Meszaros, antrenorul lui “U” Cluj, Marius Popescu, având însă toate condiţiile pentru a marca trei goluri. Hattrick-ul lui „Papi” pentru selecţionata Clujului nu a fost de ajuns, însă, pentru victorie, Emil Săndoi, Iosif Biro şi chiar Meszaros reuşind să marcheze pentru Luceafărul Bucureşti.

„A ieşit totul ok, a fost foarte frumos, aşa cum ne aşteptam. Am fost, în total, 32 de persoane, colegii mei venind de vineri la Cluj şi stând până astăzi. A fost frumos, am depănat amintiri, tricourile au fost un pic cam strâmte pe noi, dar ne-am descurcat. Le mulţumim şi organizatorilor din Parcul Babeş pentru că ne-au ajutat cu tot ce a fost nevoie. Următoarea acţiune va fi la Constanţa, atunci când sperăm să-l avem alături de noi şi pe Gheorghe Hagi, care a lipsit la Cluj”, ne-a spus organizatorul Alpar Meszaros.

Jucătorii din 1983 ai Luceafărului Bucureşti au participat, în acel an, la Campionatul European sub 19 ani din Anglia, inclusiv Hagi fiind în lotul „tricolor” de atunci. Mai jos puteţi vedea o galerie foto de la jocul de ieri.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.