JSport.roJSport.ro

img_9542_1200x800Industria Sârmei Câmpia Turzii a reuşit, în meciul din deplasare cu Viitorul Mihai Georgescu, cea mai spectaculoasă revenire de până acum a sezonului în Liga a IV-a.

Formaţia lui Dorin Roşu a fost condusă cu 1-3 în a doua repriză, dar a izbutit să marcheze patru goluri consecutiv şi s-a impus, în final, cu 5-3.

Tinerii jucători ai Viitorului s-au ridicat la nivelul adversarului timp de o oră, însă apoi au căzut din punct de vedere fizic, iar greşelile din defensivă au dus la primirea celor patru goluri care au întors soarta meciului. ISCT, de asemenea cu mulţi juniori în teren, a reuşit să câştige primul joc după două înfrângeri grele, cu Sticla Turda şi Olimpia Gherla, Covaci, Moldovan Sebastian şi Mornea fiind marcatorii “sârmarilor” în acest joc, ultimii doi autori a câte două goluri.

Pentru Viitorul au înscris Păun, Bedelean şi Budean, echipa lui Laurenţiu Văidean rămânând în continuare, însă, la cota zero în clasament.

“Copiii sunt în creştere şi mă bucur că relaţiile de joc s-au cam consolidat. Am jucat în acest meci şi cu cei care au evoluat mai puţin în Liga Elitelor, vreau să rulez tot lotul, iar în mare măsură sunt mulţumit de echipă. Mai avem mult de muncă, dar cu răbdare şi antrenamente bune o să facem o echipă bună. Am marcat trei goluri, mai puteam marca, dar am şi primit cinci goluri care m-au cam pus pe gânduri, încă suferim pe faza defensivă”, a declarat antrenorul Viitorului, Laurenţiu Văidean.

„Am spălat un pic ruşinea din meciurile cu Turda şi cu Olimpia Gherla. E adevărat, cei de la Viitorul au avut în teren nişte copii, însă şi eu am jucat cu opt juniori. Ei au căzut fizic după 3-1, au mai făcut şi anumite schimbări şi am reuşit să câştigăm. În prima repriză am fost foarte dezamăgit, dar la pauză am avut o discuţie cu jucătorii şi a doua repriză văd că şi-au mai revenit un pic. Sperăm că vom ieşi din această situaţie dificilă, plus că avem şi dificultăţile de la club, cu problemele financiare, dar sper să avem puterea să mergem înainte. Acum văd că avem ceva cu cifra 5, pentru că am dat 5 goluri sau am luat 5 goluri în toate meciurile din acest campionat”, ne-a spus şi antrenorul „sârmarilor”, Dorin Roşu, după a doua victorie din campionat a echipei sale.

Viitorul M Georgescu

Cîmpian
Hacicu
Oltean
Cocişu
Dumitru
Oprescu
Păun
Popa
Nistor
Bedelean
Boriceanu

Au mai intrat: Pop Claudiu, Pop Cristian, Rotar, Budean. Antrenor: Laurenţiu Văidean

ISCT

Olteanu
Olar
Mocan
Popa D
Moldovan M
Rusu
Mornea
Covaci
Moldovan S
Rus Mihai
Rus Marcel

A mai intrat: Crişan. Antrenor: Dorin Roşu

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.