JSport.roJSport.ro

Universitatea Cluj şi Sănătatea Cluj, două dintre echipele din seria a V-a a Ligii a III-a, s-au întâlnit joi seara, la baza „Clujana”, într-o partidă amicală.

„Studenţii” s-au impus cu 2-0, Haţiegan reuşind o dublă în a doua repriză, atunci când cei doi antrenori au dat liber la schimbări.

În prima parte, ambele echipe puteau deschide scorul, însă a rezultat un 0-0 la pauză care a reflectat în mare măsură realitatea din teren, „U” fiind echipa ce a avut mai mult posesia. Partea a doua a început cu o bară a lui Moldoveanu, un mijlocaş aflat în probe la nou-promovata în Liga a III-a, iar mai apoi „rezerva” Haţiegan a înscris ambele goluri, pentru a doua victorie în meciurile amicale din această vară a echipei sale.

Sănătatea, în schimb, a fost la al doilea joc în 24 de ore, ieri formaţia lui Csaba Kis şi Dan Matei jucând cu CFR Cluj, următorul test de verificare al „viruşilor” fiind miercuri, la Cugir.

Mai jos aveţi primul „11” al fiecărei formaţii de la partida de joi, plus câteva fotografii de la meci.

Sănătatea Cluj: Lăzăreanu-Paul Cr., Dan Matei, Negru, Ţîrlea-Lazăr, Ititesc, Ciupe, Lupu-Rus H., Ceaca. Antrenori: Csaba Kis, Dan Matei

“U” Cluj: Dinu-Takacs, Abrudan, Cordoș, Irimie-Onicaș, Micaș-Hordouan, Lemnaru, Greu-Lemac. Antrenor: Marius Popescu

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.