JSport.roJSport.ro

IMG_3366_1200x800Sănătatea Cluj a pierdut meciul cu Avântul Reghin, din etapa a 23-a a seriei 5 din Liga a III-a, scor final 2-5. „Viruşii” au ratat şansa de a se agăţa de un rezultat pozitiv cu 30 de minute înainte de final, atunci când au irosit două ocazii imense la aceeaşi fază, oaspeţii reuşind imediat să marcheze pentru 2-3.

Sănătatea a început slab ambele reprize de pe „Clujana”, mureşenii reuşind să înscrie câte un gol în primele cinci minute ale fiecărei părţi a meciului. Elevii lui Marius Semeniuc au meritul de a fi revenit de fiecare dată, Ceaca, în minutul 33, respectiv Soos, cu un eurogol în minutul 53, facând ca scorul să arate, la un moment dat, 2-2.

Imediat după a doua reuşită a clujenilor, Someşan şi Lupu au ratat două ocazii imense la aceeaşi fază, şutul ultimului fiind scos din apropierea liniei porţii, cu genunchiul, de un fundaş al oaspeţilor. Dacă nu au făcut-o gazdele, au marcat mureşenii imediat pentru 2-3, în urma unei faze fixe, după acel gol Sănătatea căzând din punct de vedere psihic, formaţia aflată pe locul doi în clasament mai având încă două reuşite până la final.

De menţionat şi debutul la Sănătatea al unui jucător de doar 15 ani, Ovidiu Feşnic prinzând câteva minute pe finalul partidei.

„A fost un moment psihologic la 2-2, o ratare incredibilă a noastră. Am fost şi instabili psihic şi am cedat după acea ratare, iar adversarul a preluat conducerea, poate şi dintr-un fault inventat, dar nu pot să mă iau de arbitraj pentru că diferenţa de scor a fost prea mare. Reghinul a fost un adversar bun, incomod, dar nu cred că a fost mult peste nivelul Ligii a III-a. Noi sperăm să scoatem puncte din deplasare ca să ne revenim în clasament. Vrem să terminăm pe locul 7, dar va fi foarte greu, trebuie să muncim mai mult, şi un egal acum era bun pentru că ne menţinea în lupta la locurile fruntaşe. Vreau să remarc un debut al lui Ovidiu Feşnic, un junior de 15 ani care sperăm că va creşte frumos”,  ne-a declarat antrenorul Sănătăţii, Marius Semeniuc.

Clujenii au bifat a 10-a înfrângere din acest sezon şi au căzut chiar pe locul 10 în clasament, la două puncte de noul obiectiv, locul 7, pe care se află acum CS Oşorhei.

Sănătatea Cluj: Iura – Matei, Soos, Negru, Ţîrlea – Gâţ, Cristea, Someşan, Lupu – Ceaca, Gaşpar. Au mai intrat: Feşnic, Rotar şi Horgoş. Antrenor: Marius Semeniuc

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.